Zoekmachine adverteren
PPC advertising

Als Google Partner scheppen wij realistische en ambitieuze verwachtingen, maken de belangrijkste website statistieken helder en vieren hierdoor samen met jou de successen. Iedere maand ontvang je van ons een rapportage met relevante resultaten die iedereen kan begrijpen.

Zo kun jij het PPC-campagne succes moeiteloos intern delen. Wij zijn gemakkelijk te bereiken, gebruiken duidelijke taal en werken samen met jou aan het succes van de PPC-campagnes. Onze Google Partner badge hebben wij door kennis bereikt en door successen behouden. Ben jij op zoek naar een flexibele, op maat gemaakte zoekmachine adverteren strategie door een prijswinnend PPC-team? Wij zitten voor je klaar.

Web development & design

Wij bouwen al bijna 10 jaar WordPress, Magento en Lightspeed websites met een team op elkaar ingespeelde developers die uit ervaring weten wat belangrijk is voor een goed presterende en vooral indrukwekkende website of webshop.

Lees meer

Search Engine Optimization

Onze strategie heeft een sterke focus op technische SEO en linkbuilding. Kwalitatieve content is natuurlijk ook van groot belang. Hiervoor werken wij graag samen met de klant of schakelen wij tekstschrijvers in met kennis van het betreffende vakgebied.

Lees meer

AdWords advertising

Creatief en met resultaat zoekmachine adverteren op Google

Steeds meer adverteerders maken gebruik van Google Ads. Hierdoor kun je niet anders dan creatieve advertenties schrijven en jezelf onderscheiden door out-of-the-box te denken. Het verschil tussen het werven van klanten of het verliezen van klanten is een juiste benadering en aantrekkelijke creatieve advertentieteksten. Schrijven van goede advertentieteksten, kiezen van juiste zoekwoorden en uitsluiten van slecht presterende zoekwoorden kan je duizenden euro’s besparen en tegelijkertijd meer opleveren.

Het duiken in data is onze passie en dat combineren wij maar wat graag met onze diepgaande kennis over zoekmachine adverteren. Het succes van Google Ads hangt in grote mate af of je de juiste creatieve advertenties bij de juiste zoektermen toont. Wij kijken altijd naar het grotere plaatje en vinden de ROI die jij overhoudt aan zoekmachine adverteren de enige echte belangrijke statistiek. Ben jij op dit moment op zoek naar een nieuwe partner voor jouw Google Ads account? Wij bespreken graag wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Neem contact met ons op!

Kosten per conversie laten dalen met 200% en aantal conversies verdubbeld

Door gerichtere advertenties op Accu Types naar 14 verkopen per dag

Bezoekersaantallen laten stijgen voor ICT bedrijf en daardoor meer bekendheid en aanvragen

Kosten per conversie laten dalen met 50 procent en aantal conversies bijna verdubbeld

Zoekmachine adverteren & Google Shopping

Met de juiste benadering en werkwijze zit de winst in de feed.

Vergelijk een goed presterende Google Shopping advertentie met een slecht presterende en je zult zien dat er telkens één woord naar voren komt: “relevantie”. Voor Google Shopping is niets belangrijker dan relevantie. Wanneer worden jouw producten getoond? Voor welke zoekwoorden? Zijn deze mensen al bereidt om te kopen? En worden de juiste producten getoond met de juiste prijsstelling?

Een goede Google Shopping advertentie valt op door prijs, afbeelding en beschrijvende tekst en wordt precies getoond wanneer iemand klaar is om een aankoop te doen. Doordat het belangrijkste doel van een Shopping advertentie het realiseren van verkopen is, kun je niet zonder een website die converteert.

Zoekmachine adverteren en conversie-optimalisatie gaan hand in hand en altijd “part of the deal”. Succes is jouw reden om met ons door te gaan. Om dat succes te realiseren moeten product pagina’s perfect zijn, prijzen competitief zijn en moet de informatie op de product pagina’s kloppen en volledig zijn. Shopping is meer dan alleen adverteren, het is verkopen realiseren vanaf het moment dat iemand naar een product zoekt op Google tot aan de bedankt-pagina.

Neem contact met ons op!

Heel veel Accu's verkopen via goed Feed management

LED verkopen laten exploderen via Google Shopping

Resultaat door productpagina optimalisatie via Shopping

Direct resultaat na livegang via Google Shopping

Social advertising

Overtuigende boodschappen tonen aan mensen met bovengemiddelde interesse

Een sterke sociale media aanwezigheid is vitaal voor jouw marketingstrategie. Dat is ondertussen wel duidelijk. Bij IQ Leads gaan wij verder dan het plaatsen van posts. Wij brengen de ideale klant in kaart. Onderzoeken wat hun interesses zijn en kijken naar overige demografische kenmerken. Wil jij advertenties tonen aan moeders boven de 40 die in Amsterdam wonen en graag taarten bakken? Geen probleem, wij zorgen voor een resonerende boodschap.

Zorgen dat de juiste mensen advertenties zien is cruciaal. Een goede, passende boodschap die resoneert met de doelgroep is net zo belangrijk, misschien wel belangrijker. Social media wordt overspoelt met bedrijven die achter de kracht van social advertising zijn gekomen. Gericht adverteren op basis van vrijwillig toegegeven interesses is dan ook enorm krachtig. Creatieve advertenties en out-of-the-box denken is doorslaggevender dan ooit. Wij zorgen dat de juiste mensen, passende advertenties te zien krijgen met een heldere boodschap. Zo simpel kan het zijn.

Neem contact met ons op!

Een nieuwe vestiging succesvol in de markt zetten via Facebook adverteren

Laadpalen advertenties tonen aan mensen die een laadpaal willen kopen

Merkbekendheid realiseren, in één week meer dan 40 comments en 20 shares

Accu’s verkopen uit de product catalogus