Blogoverzicht

Deze pagina bevat alle blogberichten die worden geplaatst op de website.

Het effect van de seizoenen op SEO

Zomer, herfst, winter, lente. Kerst, Pasen, Valentijnsdag, Black Friday. Je marketingstrategie pas je aan ieder seizoen aan, zo ook je SEO. In dit blog van IQ Leads lees je wat de effecten van de seizoenen en de feestdagen zijn op SEO en hoe je je strategie daar het beste op aanpast.

Interne linkbuilding: dit moet je weten

Als je je enigszins hebt verdiept in online marketing, dan weet je dat linkbuilding een belangrijk onderdeel is van je SEO-strategie. Maar meestal gaat wat je over linkbuilding leest, over externe linkbuilding. Maar vergeet interne linkbuilding niet. Mocht je niet precies weten wat dat is en hoe dat werkt, lees dan vooral verder. In dit…

SEO en SEA: zo vullen ze elkaar aan

Wanneer je aan online marketing doet, ontkom je eigenlijk niet meer aan SEO en SEA. Maar wist je dat je voor de perfecte online marketingstrategie aan zowel SEO als SEA moet doen? In dit blog van IQ Leads lees je precies hoe SEO en SEA elkaar perfect aanvullen.

Alles over een Google Penalty

Als ondernemer wil je je website zo hoog mogelijk in Google krijgen. Dat doe je uiteraard met online marketing. Maar let er wel op dat je geen Google Penalty aan je broek krijgt. Dan is al je werk voor niets geweest. Wij vertellen je in dit blog alles over de Google Penalty.

Stoppen met SEO: dit zijn de (negatieve) consequenties

Een vraag die wij bij IQ Leads zo nu en dan krijgen is: komt er ooit een einde aan SEO? Het antwoord op deze vraag is: nee. De term SEO zegt het al: search engine optimization. Oftewel, zoekmachine optimalisatie. Optimalisatie stopt nooit. Maar wat gebeurt er als je toch stopt met SEO? In dit blog…