Blogoverzicht

Deze pagina bevat alle blogberichten die worden geplaatst op de website.

Een zoekwoordenonderzoek doe je zo

Je hebt net een nieuwe website gelanceerd. Nu wil je beginnen met online marketing. Maar hoe doe je dat? Je begint met een zoekwoordenonderzoek. Nu wil je vast weten wat dat precies is en hoe het werkt? Gelukkig vertellen wij je dat graag. Dat doen we in dit blog.

Zo maak je een goede onpage-analyse

Als eigenaar van een website wil je natuurlijk maar één ding. Zo hoog mogelijk in de Google-resultaten komen. Sterker nog, bovenaan de resultaten. Maar dat is helaas makkelijker gezegd dan gedaan. Stap één is een onpage-analyse. In dit blog lees je alles over deze analyse.

De featured snippet: dit moet je weten

Google eens een willekeurige term. Gedaan? Wat zie je? De kans is heel groot dat je nu een featured snippet voor je neus hebt. Een featured hoeveel? Een featured snippet. Nu wil je vast weten wat dat is, wat je eraan hebt en, misschien wel belangrijker, hoe het werkt. Gelukkig weten wij bij IQ Leads…

Hoe werkt Bol Sponsored Products?

Als verkoper op Bol.com wil je natuurlijk dat je producten goed worden gevonden door potentiële klanten. Een effectieve manier om je zichtbaarheid te vergroten en je producten te promoten is via het Bol.com Sponsored Products-programma. Dit is een advertentiesysteem waarmee je je producten promoot en bovenaan de zoekresultaten laat verschijnen. In deze blog leggen we…

Alles over robots.txt

Bezoekers biedt je het liefst alleen maar waardevolle informatie. Toch gaat dat soms niet altijd. Gelukkig is daar robots.txt. Huh wat? Robots.txt? Geen paniek, we leggen met alle plezier uit wat dit precies inhoudt, wat je eraan hebt en hoe je het instelt. En dat doen we in dit blog. Lees dus vooral verder!

De kosten van social ads

Reclame op social media. Je ziet ze overal voorbij komen en je ontkomt er simpelweg niet aan. Dat wil jij ook! Maar dat kost toch extreem veel geld? Wees gerust, dat is niet per se noodzakelijk. Lees verder en ontdek wat precies de kosten van social ads zijn.

ChatGPT: een aanvulling of een bedreiging?

De afgelopen maanden heb je vast weleens gehoord van ChatGPT. Maar wat is het precies, hoe werkt het en bovenal, heb je er wat aan? Lees vooral verder, wij nemen je mee in de wereld van de tekstgeneratie. Ontdek jij welke tekst door onze marketeer is geschreven, en welke door ChatGPT?

Een 404: wat is het en hoe los je het op?

Iedereen maakt fouten, ook al wil je dat liever niet. Een voorbeeld van een fout bij je website is een 404. Dit wil zeggen dat de pagina niet bestaat. Dat wil je niet. Maar waarom niet? En hoe los je een 404 op? Wij helpen je graag, lees dus vooral verder!