Samen werken aan jouw Wordpress website
Heb jij een Wordpress website? Wij helpen je graag met het installeren van Woocommerce, zodat jij voortaan ook kunt verkopen via je Wordpress site.
Spreek onze developer

WordPress site laten bouwen

Digitale zichtbaarheid met een WordPress site

WordPress is het grootste en meest bekende CMS ter wereld. Toch is WordPress niet standaard geschikt om een shop op te draaien. Hiervoor heb je een Woocommerce-installatie nodig. Wij helpen je hier graag mee. Geen shop nodig? Ook dan is WordPress een goede keuze voor een CMS. Wil jij ook:

 • Een gratis en open-source-platform als CMS?
 • Een SEO-friendly CMS?
 • Je website uitbreiden met plug-ins?

Open-source-platform

WordPress is een open-source-platform, wat inhoudt dat het van iedereen is. Er is dus niemand die geld mag vragen voor het gebruik van WordPress. Daarnaast zorgt dit er voor dat WordPress een gebruiksvriendelijk en flexibel platform is. Je kunt daarom alles naar jouw wensen aanpassen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een Lightspeed, waar je geen aanpassingen aan de checkout kunt doen.

SEO-friendly

De code van WordPress is van nature erg SEO-vriendelijk. Dit houdt in dat Google de code goed begrijpt en op waarde kan inschatten. Toch is de standaardinstallatie lang niet altijd voldoende. Met plug-ins zoals Yoast of RankMath heb jij nog meer vrijheid in het vullen van jouw paginatitels en metabeschrijvingen. En met Smush optimaliseer je jouw websitesnelheid. Zo voeg jij nóg meer SEO-waarde toe.

Toegang tot plug-ins

Na het installeren van een WordPress omgeving kun je nog vrij weinig met de site. Een pagina online zetten kan, maar extra functionaliteiten heb je niet. Daar heb je bij WordPress plug-ins voor. Omdat WordPress ’s werelds grootste CMS is, heb je ook de keuze uit vele plug-ins. Of het nu gaat om een plug-in voor het aanpassen van je metadescription of een plug-in voor het maken van een pop-up. Bij WordPress kan het allemaal.

Hulp nodig met Wordpress?
Neem contact op met een van onze specialisten voor een gratis adviesgesprek

Voordelen van WordPress als platform

Je hebt gekozen voor WordPress, een goede keus. Niet alleen is het zeer gebruiksvriendelijk, het is ook het meest gebruikte platform voor het bouwen van een website. Verder is het een heel flexibel systeem met heel veel plug-ins. Een van de meest voorkomende misvattingen over WordPress is dat dit platform hoofdzakelijk geschikt is om blogs te beheren. Zo is WordPress wel ooit begonnen, maar door de jaren heen zijn met nieuwe releases drastische veranderingen doorgevoerd.

Welke voordelen zijn er nog meer?

 • De software is gratis en open-source en blijft dus continu in ontwikkeling;
 • IQ Leads past het aan zodat we elk type website kunnen maken;
 • WordPress ondersteunt talloze verschillende soorten media;
 • Je kan je website opschalen en uitbreiden met plug-ins;
 • Google houdt van WordPress;
 • Je hebt volledige controle over je website, want jij bent eigenaar;
 • We bouwen diverse sjablonen en pagina’s binnen WordPress. Bijna alles is mogelijk;
 • Uiteraard werkt WordPress op alle apparaten.
lightspeed wordpress

Uniek webdesign

Als er iets is dat consumenten 100% vertrouwen is het hun smaak. Mensen beslissen in een paar seconden of zij iets mooi vinden. Een huisstijl en een perfect ontworpen website is pure noodzaak voor iedere vorm van marketing. Het ontwerpen en opbouwen van adembenemende designs is daarom een essentieel onderdeel van onze WordPress-aanpak.

In tegenstelling tot veel andere bureaus maken wij liever geen gebruik van van bestaande templates. Dat zijn bestaande designs die je kan kopen. Ontwerpen en coderen zijn namelijk twee totaal verschillende vaardigheden. Wat we vaak zien bij standaard WordPress-templates is dat deze door slechts één persoon zijn gemaakt. De kans dat diegene én goed is in ontwerpen én goed is in coderen, is niet heel groot.

Daarom kiezen wij er voor om elke keer weer een uniek webdesign te maken. Onze in-house designer weet als geen ander hoe hij jouw huisstijl en marketingstrategie samenbrengt in een indrukwekkend design. Onze websites zijn gebouwd met SEO, gebruiksvriendelijkheid en jouw marketingstrategie voorop. Wij zorgen er dan ook voor dat je website er niet alleen goed uitziet, maar ook optimaal presteert.

WordPress development

Een goed presterende website is de motor achter ieder succesvol bedrijf. Een online aanwezigheid is niet langer goed genoeg. Jouw bedrijf verdient een website die goed ontworpen, geoptimaliseerd en ontwikkeld is volgens de standaarden van nu. De structuur, het ontwerp en de ontwikkeling van jouw website moeten perfect op elkaar aansluiten. Alleen dan creëer je een soepele, aangename ervaring die van bezoekers jouw klanten maakt.

Naast een adembenemende ervaring moeten websites ook naadloos aansluiten met jouw marketingstrategie om veel bezoekers en een sterk conversiepercentage te realiseren. Wij bouwen snelle websites die perfect worden weergegeven op elk apparaat, met een design waar jouw bezoekers vrolijk van worden. Dat is hoe een website van bezoekers klanten maakt.

Hosting en veiligheid van WordPress

De lancering hoeft geen eindpunt te zijn. Een goed presterende website verdient het om altijd online te staan en up-to-date gehouden te worden. Met onze WordPress-support is je website altijd bijgewerkt. Zo is en blijft jouw site bezoekers aantrekken en klanten werven. Technisch beheer is niets meer dan het bijhouden van een WordPress website, zodat deze veilig blijft en jij een veilige omgeving kunt bieden voor bezoekers. Denk hierbij aan het updaten van WordPress-plug-ins, hosting, technische support, installeren van SSL-certificaten en updates uitvoeren. Zo simpel kan het zijn. Voor hosting werken wij samen met onze hostingpartner Byte. Een van de beste hostingpartijen van Nederland.

wordpress bouwen.

Hoe IQ Leads WordPress sites bouwt

Wij maken professionele websites in WordPress. Wij bouwen sites die klaar zijn om gevonden te worden, die altijd beter presteren dan de vorige website en die gemakkelijk zijn in gebruik. Geen wonder dus dat onze klanten IQ Leads beoordelen met een 9.9.

Google-waarde

We starten bij het begin, namelijk je bestaande website. Dit is de basis voor een goed presterende nieuwe website. De oude website wordt doorgenomen en we kijken naar de Google-waarde: de autoriteit van de website. Welke pagina’s scoren goed in Google? Vanuit die analyse gaan we verder.

Webdesign en -ontwikkeling

We maken de eerste opzet voor de website. Een uniek webdesign, waarvoor we ook de navigatie vaststellen en de functionaliteiten implementeren. We kijken ook direct naar de mogelijkheden om conversies te kunnen realiseren.

Testen, testen, testen

Na de ontwikkeling wordt er getest door ons, maar ook door jullie. Pas wanneer alles klopt, kunnen we de content gaan vullen.

Contentmigratie

De content gaat gevuld worden. Sommige klanten doen dit graag zelf, maar de meeste klanten besteden dit graag ook uit aan ons. SEO heeft focus. Van de metabeschrijvingen tot aan de interne links. Alles wordt ingezet om een hoge positie in Google te realiseren.

Oplevering website

We leveren de website op waarna de marketing kan beginnen.

Optimalisaties en onderhoud

We gebruiken de gegevens van de bezoekers om verbeteringen te maken. Bovendien houden we de website veilig.

hoe wij wordpress bouwen.
Wil jij ook een Wordpress website?
Onze developer Joep vertelt je graag meer over hoe wij Wordpress sites bouwen met ons eigen mastertheme.
Shopify webshop Lightspeed webshop Development