PROPORTIONELE STIJGING DOOR SPECIFIEKE AANPASSINGEN
Zoekmachine adverteren via Google Ads binnen de marges van jouw onderneming.
Maak mij rijk

Zoekmachine adverteren met Google Ads

Effectieve en winstgevende Google Ads-campagnes

Wist jij dat 98% van alle zoektochten online beginnen met een zoekopdracht in een zoekmachine? Wil jij gevonden worden door deze 98%? Maak dan gebruik van Google Ads-campagnes. Hierdoor genereren wij samen met jou meer conversies en bezoekers door op het juiste moment, het juiste apparaat en met het juiste zoekwoord zichtbaar te zijn. Wil jij ook:

  • Zichtbaar zijn bij jouw doelgroep met de beste zoektermen?
  • Maximaal rendement (ROAS) uit jouw advertenties?
  • SEA-advertenties die aansluiten op jouw online strategie?
bing ads uitbesteden

De beste zoekwoorden

Zichtbaar zijn met Google Ads is niet de grootste uitdaging van SEA. Met voldoende budget kun je namelijk zichtbaar zijn op ieder zoekwoord. De uitdaging ligt daarom meer bij het vinden van de beste zoekwoorden. Wij zoeken graag voor je uit hoe jouw doelgroep online zoekt, zodat jouw Google Ads-strategie hier naadloos op aansluit.

Maximaal rendement (ROAS)

Sturen op een hoge omzet met Google Ads klinkt leuk, maar sturen op een hoog rendement klinkt natuurlijk beter. Dat heet ROAS: Return On Ad Spend. Onze specialisten weten precies waar een winstgevende Google Ads-strategie aan moet voldoen. Zo houd jij geld over en kun je blijven investeren in de Google Ads-advertenties.

SEA-strategie als onderdeel

In tegenstelling tot veel ondernemers zien wij Google Ads niet als een losstaand iets, maar als een onderdeel van jouw online marketing. Zo retargeten wij bezoekers die via Google Ads op jouw website gekomen door hen bijvoorbeeld een advertentie op Facebook te laten zien. Daardoor blijf je zichtbaar voor jouw doelgroep.

Hoe presteren jouw Google Ads?
Beoordeel zelf jouw Google Ads account met onze SEA checklist voor gevorderden

Google Ads op de IQ Leads manier

Adverteren via Google Ads is één van de meest effectieve manieren van adverteren. Je geeft door middel van Google Ads antwoord op de meest belangrijke vragen van jouw doelgroep door middel van supergerichte advertenties en landingspagina’s. Hierdoor is de kans op een aankoop of aanvraag zeer groot. Combineer dit met de diverse instellingen zoals biedingen op basis van tijdvakken, websitegedrag en zoekgedrag en je hebt een van de beste tools in handen om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep jouw website of webshop weet te vinden. Én een aankoop bij jou doet.

Google Ads biedt alle handvatten en mogelijkheden om meer omzet of aanvragen voor jou binnen te halen. De mogelijkheden veroorzaken hierbij echter ook een valkuil. Door al die mogelijkheden weet je soms niet meer aan welke knoppen je moet draaien. Gelukkig weten onze specialisten raad.

Google Ads door een Google Partner

Als Google Partner helpen wij tientallen klanten met hun Google Ads. Hierdoor hebben wij onze eigen beproefde methodes ontwikkeld die werken. Dat betekent niet alleen meer omzet, maar vooral omzet die resulteert in winst. Binnen jouw marges adverteren is hierbij de belangrijkste maatstaf. Dit doen wij vooral door verder te kijken dan Google Ads. Het binnenkrijgen van klikken op advertenties alleen is niet voldoende. Zeker niet wanneer de mensen die klikken vervolgens jouw webshop of website weer verlaten.

Een goed ingesteld Google Ads account toont advertenties gericht aan jouw doelgroep wanneer de kans op conversie het grootst is. Aangezien dat bij onze klanten vooral verkoop of aanvragen zijn, sturen wij meestal op Return on Ad Spend (ROAS). Simpel gezegd, een euro investeren in Google Ads moet uiteindelijk vier tot vijf euro opleveren.

Google Search Ads.
"46% van alle kliks in Google komt voort uit de eerste 4 advertenties"

De mogelijkheden van Google Ads

Google Ads staat bol van de mogelijkheden. Zo kun je jouw Google Ads-advertenties op verschillende manieren laten opvallen door de diverse advertentie-extenties, maar heb je daarnaast ook zeer uitgebreide mogelijkheden op het gebied van targeting. Zo zorg je ervoor dat jouw budget zo efficiënt mogelijk wordt ingezet en er geen onnodig budget wordt gebruikt voor bezoekers of zoekwoorden die weinig of niks opleveren. Dat noemen wij Google Ads met een idee. Benieuwd of jij momenteel het maximale uit je Google Ads-account haalt? Onze marketeers kijken graag met je mee.

Andere Google Ads-diensten

Als wij het bij IQ Leads over Google Ads hebben, bedoelen wij in de meeste gevallen de alom bekende Google Search Ads. Toch is dit lang niet alles wat je kunt binnen Ads. Binnen de e-commerce wereld is Google Shopping namelijk steeds groter aan het worden en verdringen deze advertenties langzaam maar zeker de Google Search Ads. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van display advertising. Hiermee ben je met een afbeelding of banner zichtbaar op andere sites die advertentieruimte beschikbaar stellen. Door de vele mogelijkheden binnen Google Ads is er voor iedere branche wel een geschikt middel om de doelgroep te bereiken.

Meer weten over Google Ads?
Onze Google Ads specialist Enver vertelt je graag alle ins en outs!