IQennisbank
We delen onze kennis graag. Op deze pagina hebben wij alle downloads per dienst voor je verzameld. Deze helpen je met de online groei van je website of webshop.

IQennisbank

Door de jaren heen hebben wij flink wat kennis verzameld over de verschillende facetten van online marketing. Deze delen we graag met jullie. We heben voor het overzicht gekozen om ze op te delen in de verschillende diensten die wij als IQ Leads aanbieden.

Zoekmachine Optimalisatie downloads

SEO Beginners Guide

Nieuw in de SEO wereld? Met de SEO Beginners Guide helpen wij je op weg in de wereld van SEO.

Download nu

SEO Checklist

Benieuwd naar hoe jij SEO doet? Met de IQ Leads SEO checklist beoordeel jij zelf je SEO inspanningen.

Download direct

SEO Woordenboek

Marketeers gebruiken veel vakjargon. Met het grote SEO woordenboek weet jij voortaan precies wat er met een term bedoeld wordt.

Download

SEO Core Web Vitals

Je hebt de term Core Web Vitals vast al eens gehoord. Toch is nog lang niet voor iedereen duidelijk wat deze meetwaarden nu precies inhouden en hoe je deze kunt optimaliseren. Wij hebben de belangrijkste punten voor je in een E-book gezet.

Download
Contact
Een performance scan van jouw website?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Specialist
Onze specialisten maken een vrijblijvend rapport
Bel of mail voor meer informatie
+31 (0)172 421 411 info@iq-leads.com

Zoekmachine Adverteren Downloads

Google Search voor ondernemers

Ben jij een slimme ondernemer en wil je graag meer halen uit je Google Search Ads? Dan helpt deze handleiding je daarbij!

Download nu
Download
Optimalisatie met SEO en Social Media
Download het e-book en ga meteen aan de slag met optimaliseren
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
E-BOOK

Online adverteren downloads

Bol.com checklist

Wil jij graag meer successen behalen via het verkopen op Bol.com? Met de Verkopen op Bol.com checklist van IQ Leads helpen wij je op weg om meer verkopen te realiseren via het grootste platform van Nederland.

Download direct

Conversieoptimalisatie downloads

De beste leadgeneratie tips en tricks

Draait jouw business om het verzamelen van leads? Dan weet je als geen ander hoe lastig het kan zijn om bezoekers om te zetten naar warme leads. Daarom hebben wij de beste leadgeneratie tips en tricks voor je verzameld in deze download. Vraag hem nu direct aan en begin direct met het verzamelen van meer kwalitatieve leads!

Vraag de tips aan

Internationale webshop Downloads

Internationale SEO Checklist

Internationale SEO is a different cook. Om te voorkomen dat jij tegen problemen aanloopt hebben wij een uitgebreide Internationale SEO checklist voor je samengesteld.

Download

Development Downloads

Welk CMS moet ik kiezen voor een nieuwe website?

Als je van plan bent om een website te bouwen en je overweegt om een CMS systeem te gebruiken, is het belangrijk om te weten welk CMS systeem het beste bij jou past. Er zijn verschillende CMS systemen beschikbaar, elk met hun eigen voor- en nadelen. Download ons whitepaper en leer alle voor- en nadelen van de verschillende CMS systemen!

Download

E-mail marketing Downloads

Klantwaarde verhogen met Automation

Benieuwd hoe jij de gemiddelde klantwaarde kunt verhogen door het gebruiken van marketing automation? In dit boek geven wij een aantal kostbare en behulpzame tips om zelf je email automation in te stellen met triggers die bewezen hebben de klantwaarde te verhogen!

Download