Meer omzet dankzij Instagram

Adverteren op Instagram

Stel je wilt jouw bedrijf promoten, meer conversies of naamsbekendheid vergaren. Als bedrijf gebruik maken van Instagram adverteren? Doen! Dus wil jij beginnen met adverteren op Instagram, maar heb je geen tijd of geen zin? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag bij het opzetten van een strategie en het uitzetten van de advertenties. Twijfel je nog? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en goede kop koffie en wij vertellen wat wij kunnen betekenen voor jou.

Social media marketing

Social media marketing is de perfecte manier met jouw doelgroep in contact te komen en om meer naamsbekendheid en conversies te creëren.

Lees meer

Adverteren op Facebook

Vind jij de juiste mensen op het grootste sociale platform? Trek de aandacht met een Facebook advertentie.

Lees meer

Adverteren op Linkedin

Met een advertentie het grootste zakelijke platform kun je gemakkelijk jouw b2b-doelgroep bereiken.

Lees meer

Adverteren op TikTok

Een advertentie plaatsen op een van de snelst groeiende social media platformen op dit moment?

Lees meer

Influencer Marketing

Samenwerken met een influencer die precies bij jouw merk past? Het helpt je een nieuwe doelgroep te bereiken.

Lees meer

Bekijk al onze diensten

Naast online adverteren kunnen de specialisten van IQ Leads jouw bedrijf op meerdere fronten ondersteunen. Benieuwd hoe?

Lees meer

Instagram adverteren

Met meer dan 1 miljard actieve gebruikers is Instagram een toonaangevend sociale-mediaplatform en is het een enorme, diverse online platform geworden met een onbegrensd marketingpotentieel. Instagram is een effectief platform voor social media marketing voor bedrijven met opvallende visuele content. Betaald adverteren op Instagram kan een effectieve manier zijn voor jouw bedrijf om in contact te komen met jouw potentiële klanten en doelstellingen te bereiken. Deze doelstellingen kunnen zijn:

  • Het verhogen van jouw naamsbekendheid en de betrokkenheid;
  • Het verzenden van verkeer naar jouw website;
  • Het verhogen van jouw website conversies.

Waarom adverteren op Instagram

Het adverteren op Instagram helpt aan het krijgen van naamsbekendheid bij de doelgroep en verkrijgen van meer verkeer naar jouw website. Maar waarom is Instagram een geschikt kanaal om te gebruiken voor advertenties. Allereerst is Instagram een enorm en nog steeds groeiende gemeenschap. Hierdoor bereik je snel een groot deel van je doelgroep. Instagram en Facebook zijn met elkaar verbonden, dus advertenties zijn makkelijker te richten op jouw doelgroep op basis van Facebook-gegevens. Ook is Instagram een uitstekend kanaal op loyaliteitsacties op te zetten voor bestaande klanten. Via het adverteren op Instagram is het mogelijk dat je meer volgers krijgt. Verder kan je inspelen op gebeurtenissen en het promoten van nieuwe en bestaande producten.

Voordelen adverteren Instagram

Naast dat Instagram een geschikt kanaal is om te adverteren, naamsbekendheid te verkrijgen en het verhogen van de conversies. Brengt Instagram adverteren nog een paar voordelen met zich mee:

  • Advertenties zijn makkelijk op te zetten en uit te sturen;
  • De betrokkenheid bij Instagram is vele malen hoger dan op elk ander social-mediaplatform;
  • Adverteren op Instagram is niet opdringerig. Ze zien er hetzelfde uit als gewone berichten.

Instagram adverteren advies door een van onze social media specialisten

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van Instagram adverteren? Neem contact op met één van onze specialisten.