Webshop koppeling de levenslijn voor jouw online succes

Webshop koppeling

Altijd up-to-date voorraad, de juiste prijzen en het meest complete productaanbod. Alleen dan heb je kans om online te verkopen. Een goede koppeling met jouw kassasysteem is daarom van levensbelang. Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat die fundering goed en stabiel is. Vanaf dat punt bouwen we samen aan een succesvol online avontuur. Dan hoeven we ons in ieder geval geen zorgen te maken over kloppende voorraden en prijzen.

Development

Een goed werkende webshop of website met alle mogelijke marketingstools? We draaien ons hand er niet voor om.

Lees meer

Lighstpeed webshop laten bouwen

Een supersnelle, rankende webshop bouwen wij in een handomdraai.

Lees meer

Shopify webshop laten bouwen

Snel, converterend en eindeloos in mogelijkheden, een soort Lightspeed light dus.

Lees meer

WordPress website laten bouwen

Die bouwen wij op basis van master-theme. Beter en goedkoper.

Lees meer

SEO audit

Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van alle fouten die ervoor zorgen dat je site de toppositie op Google nog niet heeft bereikt.

Lees meer

Solide datafeed management

Met één feed verkopen op meerdere marketplaces wereldwijd? Lees hier hoe wij dat aanpakken.

Lees meer

Koppelingen met kassasystemen

Kassasystemen zijn de backbone van iedere webshop. Dit is voor veel webshops de plek waar alle data centraal samenkomt. Als Lightspeed partner, Lightspeed bouwer en online marketingbureau weten wij als geen ander hoe belangrijk een goede en solide koppeling is. Fouten in de koppeling kunnen zorgen voor enorm veel problemen, zoals niet up-to-date voorraden, prijzen die incorrect zijn of dubbele producten. 

Om ons marketing werk voor jou goed uit te kunnen voeren is een betrouwbare koppeling met een kassasysteem van groot belang. Eigenlijk ook best logisch, want marketing doen voor een product dat uitverkocht is, dat is best zonde. Onder het motto: Schoenmaker, blijf bij je leest.. Wij maken deze betrouwbare koppelingen niet zelf. Hiervoor werken wij samen met koppeling partners. 

webshop koppeling laten maken

Koppelingen met kassasystemen door middel van partners

Zoals gezegd werken wij samen met partners om koppelingen te maken tussen webshops. Uiteraard hoeven wij niets te verdienen aan die partnerships. Op basis van de best passende partner zullen wij jou voorstellen aan de kassasysteem koppelaar. Dit zal buiten onze werkzaamheden om gaan, maar door onze partnerships kunnen we sneller schakelen en kun jij vertrouwen op een goed werkende webshop koppeling.

Koppelen met Exact

Naast de koppelingen tussen webshops en kassasystemen hebben we ook de knowhow in huis om webshops te koppelen met Exact. De koppeling kunnen we precies zo inrichten zoals jij dat wilt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de webshop leidend is. Hierdoor wordt productinformatie vanuit de webshop terug naar Exact geschoten. Uiteraard kan ook Exact leidend gemaakt worden. Dit betekent dat Exact de data in de webshop overschrijdt. Naast deze standaard implementatie oplossingen bieden wij ook een custom maatwerk exact koppeling aan. Hierbij kan voor elk veld, zoals prijs, producttitel of productbeschrijving op maat bepaald worden op welke manier deze gesynchroniseerd moet worden met Exact.

Onze werkwijze

De basis voor iedere webshop koppeling is het in kaart brengen van jouw wensen. Hoewel we samenwerken met diverse partners, weten wij als geen ander hoe wij jouw wensen moet vertalen naar een integratie specialist. Wij nemen hierbij dus de rol aan van mediator tussen beide. Wanneer de wensen duidelijk zijn, zullen wij ervoor zorgen dat er vaart in het project gehouden wordt en binnen budget gewerkt wordt. Doordat wij jouw wensenlijst beheren en communiceren naar onze koppelingspartners is de doorlooptijd van een koppeling vaak kleiner dan normaal. Wanneer de koppeling gereed is zullen wij deze samen met jou testen. Nadat de koppeling draaiend is, zal IQ leads aanspreekpunt blijven voor alle vragen met betrekking tot de koppeling. Uiteraard doen wij niet geheimzinnig over de koppeling bouwer en mag jij als eigenaar van de koppeling ook direct contact opnemen met onze partners. Onze klanten geven echter vaak de voorkeur aan de communicatie voor ons te laten lopen.

Uiteraard kun je ook voor problemen met je huidige koppeling, vragen over een nieuwe koppeling of aanpassingen aan je huidige webshop koppeling terecht bij IQ Leads.