Verkopen op de grootste online markten

Verkopen via Amazon

Met meer dan 300 miljoen actieve gebruikers is het internationaliseren van je bedrijf binnen handbereik.Wil jij verkopen via Amazon maar weet je niet niet hoe of waar je moet beginnen? Of ben je al een verkoper op Amazon maar niet tevreden over het resultaat omdat je weet dat het beter kan, en moet? Neem contact op met één van onze specialisten voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat wij kunnen doen voor jouw organisatie zodat jij meer kunt verkopen op Amazon.

Online adverteren

Haal meetbare conversies binnen en weet wat die conversies kosten.

Lees meer

Verkopen via marketplaces

Maximale zichtbaarheid op meerdere platformen

Lees meer

Verkopen op Bol.com

Lokaal, maar internationaal: bereik de grote markt in de Benelux.

Lees meer

Adverteren via Marktplaats

Bereik een publiek met interesse in een specifieke productcategorie.

Lees meer

Display advertising

Segmenteer je doelgroep en bereik hun op externe websites door middel van aantrekkelijke visuele advertenties.

Lees meer

Feed optimalisatie

Het optimaliseren van je feed is enorm belangrijk om zo het meeste uit dit instrument te halen. Benieuwd naar hoe jij je feed kunt optimaliseren?

Lees meer

Waarom verkopen op Amazon

Amazon is met meer dan 300 miljoen actieve gebruikers één van de grootste e-commerce websites in Europa. Dat neemt natuurlijk enorm veel voordelen met zich mee. Amazon maakt het mogelijk om je productaanbod open te zetten voor het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje, Italië en Frankrijk om zo te verkopen in meerdere landen want veel Amazon klanten kopen “over de grens”. Sinds maart 2020 is het ook mogelijk zijn om via Amazon te verkopen in Nederland.

Door te verkopen via Amazon is internationalisatie binnen handbereik en bereik je actieve shoppers in 27 landen.

 

Onze werkwijze

Het succesvol verkopen op Amazon draait om veel factoren. Een paar voorbeelden zijn het slim bijhouden van voorraad, hogere conversiepercentages en de juiste product- en sfeerafbeeldingen. Doordat de verkopen omhoog gaan is de kans om Amazon Choice the worden groter. Wij spelen in op data en dit doen wij door slimme tools te gebruiken zoals Helium10, Sonar en Scribble (om producten, zoekwoorden en trends te analyseren en om Amazon listings te optimaliseren). De specialisten van IQ Leads zorgen er voor dat je producten goed vindbaar zijn en de juiste uitstraling hebben die het verdient.

  • Wij controleren wereldwijd op winstgevendheid,
  • Wij optimaliseren productinformatie op basis van zoektrends en zoekvolume,
  • Wij analyseren concurrenten en de positionering van concurrenten,
  • Wij optimaliseren advertenties op performance en resultaat.

Samen met IQ Leads internationaliseren op Amazon

Wil jij verkopen via Amazon maar weet je niet niet hoe of waar je moet beginnen? Of ben je al een verkoper op Amazon maar niet tevreden over het resultaat omdat je weet dat het beter kan, en moet? Succesvol verkopen op Amazon heeft te maken met de positionering van jouw merk en product op Amazon.

De specialisten van IQ Leads kunnen je ook ondersteunen met het verkopen op overige Marketplaces zoals Bol.com.