Kies je SEO Audit pakket

Bij een SEO audit gaan wij niet over één nacht ijs. Onze consultants zijn zo meerdere werkdagen bezig met het ‘binnenstebuiten’ keren van je website of webshop. Een grote lijst met SEO elementen en subonderdelen worden afgewerkt tijdens de audit. In onderstaande tabellen zie je onze pakketten en een aantal voorbeelden van deze SEO elementen die wij tijdens de audit gaan analyseren. Na het uitvoeren van de audit ontvang jij van ons een uitgebreide rapportage met daarin al onze bevindingen aangevuld met bijhorend SEO advies.

Toets je website met een SEO Audit

Is jouw website ingericht voor maximale prestaties in de Google zoekresultaten? Zijn al je webteksten goed geoptimaliseerd voor een optimale vindbaarheid door jouw doelgroep? Is jouw website technisch in orde of voldoet deze niet aan de laatste SEO richtlijnen? Al deze vragen en meer beantwoorden wij tijdens een uitgebreide SEO Audit van jouw website of webshop.

Of je nou net een nieuwe website hebt of al een veteraan bent op het web, met behulp van onze SEO Audit krijg je een helder beeld van waar jouw kansen liggen en kom jij achter nieuwe inzichten op het gebied van zoekmachine marketing. We laten precies zien waar je website dient te worden verbeterd en geven uitleg bij alle genoemde SEO termen. Met dit SEO audit rapport ga jij jouw online positionering een boost geven.

 

*De bevindingen uit het rapport zullen worden toegelicht in een persoonlijk consult van maximaal 2 uur bij ons op kantoor te Alphen aan den Rijn of via de telefoon.

Van analyse naar uitvoer

IQ Leads analyseerde de mogelijkheden van de website van Renoparts en vertaalde dit naar een gerichte SEO strategie. IQ Leads nam de werkzaamheden voor haar rekening en realiseerde o.a. een stijging van +28% in organisch zoekverkeer.

 

 

SEO audit

Waarom jij een
SEO audit nodig hebt

Een SEO audit levert jou waardevolle informatie op over je website, ongeacht jouw situatie. Sta je bijvoorbeeld op het punt je website te vernieuwen en wil je weten wat beter kan? Of lukt het je maar niet om meer bezoekers aan te trekken, of erger nog, ben je opeens aan het kelderen in de zoekresultaten? Met een SEO audit krijg je op deze en andere vragen een helder antwoord.

Aan de hand van onze uitgebreide analyse weet jij straks zeker of je wel of niet goed bezig bent en hoef jij je geen zorgen meer te maken of jij wel alles uit je online marketing inspanningen haalt. Met onze SEO audit kan jij gericht en gerust verder werken aan je website.

Wat kan jij van onze audits verwachten?

Met onze SEO audit krijg je een volledig beeld van de SEO vriendelijkheid van jouw website of webshop. Onze SEO experts duiken diep in je website en maken een uitgebreide analyse van alle factoren die invloed hebben jouw zichtbaarheid in Google’s zoekmachine. Dit zijn de On-Page Ranking Factors. Hierbij kan je denken aan het gebruik van de juiste zoekwoorden, een heldere linkstructuur, of bijvoorbeeld geoptimaliseerde meta descriptions.

Daarnaast kijkt de SEO expert naar de zogenaamde Off-Page Ranking Factors. Naast een goed geoptimaliseerde website heb je links en autoriteit nodig om hoog in Google te komen. In onze SEO Audit krijg je een duidelijk overzicht van alle websites die naar jouw website linken en de waarde van hun links. In de conclusie van jouw SEO Audit geven we een lijst met actiegerichte verbeteringspunten waarmee jezelf aan de slag kunt, of mee kunt nemen naar een internet marketing bureau.

 

 

SEO Audit
grafiek
Adwords pakketten - Keyword booster

Direct aan de slag

Wanneer wij onze SEO Audit aan jou overhandigen heb je niet alleen een interessante en uitgebreide analyse van jouw website, maar ook een lijst met actiegerichte optimalisatietips voor het vergroten van je online succes. Door middel van een score geven we op ieder onderdeel aan hoe je website presteert. Dit geeft je een helder overzicht de grootste knelpunten op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Vervolgens kun je zelf bepalen welke punten je zelf uit wil/kunt voeren of voor welke punten je een online marketing partner moet inschakelen.

Van 1.617 naar 38.626 bezoekers

IQ Leads realiseerde voor Shockwave een nieuwe website in combinatie met een zoekmachine marketingstrategie. Het resultaat? 2300% meer maandelijkse bezoekers!

Website SEO pakketten - logo
Website SEO pakketten - logo
Website SEO pakketten - logo
Website SEO pakketten - logo
Website SEO pakketten - logo