Samen bouwen aan jouw WordPress website

WordPress website laten bouwen

Wij helpen je bij het maken van een WordPress website, het kiezen van de juiste uitstraling en het bepalen van een doeltreffende strategie waarmee je jouw online marketing prestaties kunt verbeteren. Wij zijn jouw partner als het gaat om je online profilering.

Development

Een goed werkende webshop of website met alle mogelijke marketingstools? We draaien ons hand er niet voor om.

Meer informatie

Lightspeed webshop laten bouwen

Binnen één week een top presterende Lightspeed webshop live? Lees dan meer.

Meer informatie

Shopify webshop laten bouwen

Binnen één week een geoliede Shopify verkoopmachine live? Lees dan meer.

Meer informatie

Jouw webshop laten koppelen

Een top presterende webshop kan niet zonder goede koppeling. Lees hier hoe wij dan doen.

Meer informatie

SEO Audit

Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van alle fouten die ervoor zorgen dat je site de toppositie op Google nog niet heeft bereikt.

Meer informatie

Solide datafeed management

Met één feed verkopen op meerdere marketplaces wereldwijd? Lees hier hoe wij dat aanpakken.

Meer informatie

WordPress als platform

Je hebt gekozen voor WordPress, een goede keus. Niet alleen is het zeer gebruiksvriendelijk, het is ook het meest gebruikte platform voor het bouwen van een website. Verder is het een heel flexibel systeem, waar ook heel veel plugins voor zijn gemaakt. Een van de meest voorkomende misvattingen over WordPress is dat dit platform hoofdzakelijk geschikt is om blogs te beheren. Zo zijn ze ook ooit begonnen, maar door de jaren heen zijn met nieuwe releases drastische veranderingen doorgevoerd.

Welke voordelen zijn er nog meer?

 

  • De software is gratis en open-source en blijft dus continu in ontwikkeling;
  • IQ Leads past het aan zodat we elk type website kunnen maken;
  • WordPress ondersteunt talloze verschillende soorten media;
  • Je kan je website opschalen en uitbreiden met plug-ins;
  • Google houdt van WordPress;
  • Je hebt volledige controle over je website, jij bent eigenaar;
  • We bouwen diverse sjablonen / pagina’s binnen WordPress. Bijna alles is mogelijk;
  • Uiteraard is WordPress ook responsive/ schaalbaar en werkt op alle apparaten.

 

Uniek Webdesign

Als er iets is dat consumenten 100% vertrouwen is het hun smaak. Mensen beslissen in een paar seconde of zij iets mooi vinden. Een huisstijl en een perfect ontworpen website is pure noodzaak voor iedere vorm van marketing. Het ontwerpen en opbouwen van adembenemende designs is daarom een essentieel onderdeel van onze WordPress aanpak.

In tegenstelling tot veel andere bureaus maken wij liever geen gebruik van van bestaande templates, bestaande designs die je kan kopen. Ontwerpen en coderen zijn twee totaal verschillende vaardigheden. Wat we vaak zien bij standaard WordPress templates is dat deze niet door een team, maar door slechts één persoon zijn gemaakt. De kans dat hij én goed is in ontwerpen én goed is in coderen, is niet heel groot.

Daarom kiezen wij er voor om elke keer weer een uniek webdesign te maken. Onze in-house designer weet als geen ander hoe hij jouw huisstijl en marketingstrategie samenbrengt in een indrukwekkend design. Onze websites zijn gebouwd met SEO, gebruiksvriendelijkheid en jouw marketingstrategie voorop, wij zorgen ervoor dat je website er niet alleen goed uitziet, maar ook optimaal presteert.

Development

Een goed presterende website is de motor achter ieder succesvol bedrijf. Sinds haar start is het internet bizar snel geëvolueerd, een online aanwezigheid is niet langer goed genoeg. Jouw bedrijf verdient een website die goed ontworpen, geoptimaliseerd en ontwikkeld is volgens de standaarden van nu. De structuur, het ontwerp en de ontwikkeling van jouw website moeten perfect op elkaar aansluiten. Alleen dan creëer je een soepele, aangename ervaring die van bezoekers klanten maakt.

Naast een adembenemende ervaring moeten websites ook naadloos aansluiten met jouw marketing en SEO strategie om goede rankings en een sterk conversiepercentage te realiseren. Wij bouwen snelle websites die perfect worden weergegeven op elk apparaat, met een design waar jouw bezoekers vrolijk van worden. Dat is hoe een website van bezoekers klanten maakt.

wordpress webshop laten bouwen

Hosting en veiligheid

De lancering hoeft geen eindpunt te zijn. Een goed presterende website verdient het om altijd online te staan en up-to-date gehouden te worden. Zoals gezegd gaan de ontwikkelingen op het internet razendsnel. Met onze WordPress support is je website altijd bijgewerkt. Zo is en blijft dit online marketingkanaal bezoekers aantrekken en klanten werven. Technisch beheer is niets meer dan het bijhouden van een WordPress website, zodat deze veilig blijft en jij een veilige omgeving kunt bieden voor bezoekers. Denk hierbij aan het updaten van WordPress plugins, hosting, technisch support, installeren van SSL certificaten en WordPress Updates uitvoeren. Zo simpel kan het zijn. Voor hosting werken wij samen met onze hostingpartner Byte. Een van de beste hostingpartijen van Nederland.

IQ Leads en WordPress

Onze werkwijze

Wij maken professionele websites in WordPress. Wij bouwen sites die klaar zijn om gevonden te worden, die altijd beter presteren dan de vorige website, die gemakkelijk zijn in gebruik en onze klanten beoordelen IQ Leads met een 9.9.

 

Google waarde

We starten bij het begin, je bestaande website. Dit is de basis voor een goed presterende nieuwe website. De oude website wordt doorgenomen, we kijken naar de Google waarde, de autoriteit van de website. Welke pagina’s scoren goed in Google.

 

Website design & Ontwikkeling

We maken de eerste opzet voor de website. Een uniek webdesign, we stellen de navigatie vast en we implementeren de functionaliteiten. We kijken naar de mogelijkheden om conversies te kunnen realiseren.

 

Testen

Na de ontwikkeling wordt er getest door ons, maar ook door jullie. Wanneer alles klopt kunnen we gaan vullen.

 

Content

De content gaat gevuld worden. Sommige klanten doen dit graag zelf, maar de meeste klanten besteden dit graag ook uit aan ons. SEO heeft focus. Van de meta descriptions, alt tags tot aan de interne links. Alles wordt ingezet om een google positie te kunnen realiseren

 

Oplevering

We leveren de website op waarna de marketing kan beginnen.

 

Optimalisatie en Onderhoud

We gebruiken de gegevens van de bezoekers om verbeteringen te maken. Bovendien houden we de website veilig.