SSL certificaat
Het belang van een veilige website

Het zal je vast niet ontgaan zijn: 2017 wordt het jaar waarin veilig internet (nog) belangrijker wordt. Google kondigde aan in Chrome duidelijker te waarschuwen voor onveilige webshops en het lijkt een kwestie van tijd tot onveilige webshops niet meer worden getoond in de zoekresultaten. Kortom, het wordt tijd om je website of webshop te voorzien van een SSL certificaat.

Type certificaat
Een oplossing op maat

Wij bieden drie verschillende type certificaten aan: een single domeinnaam (voor website.nl en www.website.nl), een wildcard (voor bijvoorbeeld sub.website.nl, sub2.website.nl, sub3.website.nl) en een extended validation (EV). Hoe uitgebreider het certificaat is, hoe uitgebreider de validatie en hoe veiliger de website is. Jouw klant-manager kan je adviseren welk type certificaat voor jullie website of webshop het meest interessant is.

De kosten van het SSL certificaat bestaan uit twee delen: eenmalige kosten voor de implementatie van het certificaat en jaarlijkse kosten voor het certificaat zelf.

Implementatie
Wij helpen je van A tot Z

Wil jij je website graag voorzien van een SSL certificaat? Wij zorgen ervoor dat de website wordt verplaatst naar een (technische) omgeving welke geschikt is voor een dergelijk certificaat en het certificaat wordt aangeschaft. Wij maken hierbij gebruik van de diensten van onze hosting-partner Byte (de jaarlijkse kosten rekenen we 1 op 1 door), zodat deze beheerd en bijgewerkt kan worden via hen. Een fijn stuk extra zekerheid!

Single domeinnaam

  • Geschikt voor domeinnaam.nl en www.domeinnaam.nl.
  • Automatisch jaarlijks verlengd

Vanaf
€ 3,17 per maand *

Wildcard

  • Geschikt voor domeinnaam.nl en www.domeinnaam.nl
  • Ook geschikt voor overige sub-domeinen (sub.website.nl, sub2.website.nl)
  • Automatisch jaarlijks verlengd

Vanaf
€ 12,92 per maand *

Uitgebreide validatie

  • Groen slotje en bedrijfsnaam in de adresbalk
  • Geschikt voor domeinnaam.nl en www.domeinnaam.nl
  • Ook geschikt voor overige sub-domeinen (sub.website.nl, sub2.website.nl)
  • Automatisch jaarlijks verlengd

Vanaf
€ 14,58 per maand *

Nadat bepaald is welk certificaat zal worden toegevoegd, zullen wij de aanvraag verder in gang gaan zetten. Dat betekent dat we onder andere zorgen dat de registratie van de website en de domeinnaam op dezelfde naam staan, we de officiële aanvraag indienen en zorgen dat het certificaat wordt toegevoegd. Het kan zijn dat er door Comodo (de partij die de certificaten uitgeeft) contact met jullie wordt opgenomen op de aanvraag te verifiëren.

(*) Exclusief eenmalige implementatie-kosten van € 150,-. Deze prijs staat los van de “standaard” hostingkosten. Het SSL certificaat kan worden uitgebreid met een eigen IP-adres.