Samen bouwen aan jouw
WordPress website

Full service internetbureau IQ Leads helpt je bij het maken van een WordPress website, het kiezen van de juiste uitstraling en het bepalen van een doeltreffende strategie waarmee je jouw online marketingprestaties kunt verbeteren. Wij zijn jouw partner als het gaat om je online profilering.

Search Engine Optimization

Onze strategie heeft een sterke focus op technische SEO en linkbuilding. Kwalitatieve content is natuurlijk ook van groot belang. Hiervoor werken wij graag samen met de klant of schakelen wij tekstschrijvers in met kennis van het betreffende vakgebied.

Lees meer

Zoekmachine (PPC) adverteren

Strategie met als belangrijkste focus het begrijpen van jouw bedrijf en het maximaliseren van conversies en ROI. Een AdWords campagne is zo goed als de website of landingspagina die erachter zit. Dus conversie-optimalisatie is altijd part of the deal.

Lees meer

Webdesign

Als er iets is dat consumenten 100% vertrouwen is het hun smaak. Mensen beslissen in een paar seconde of zij iets mooi vinden. Een huisstijl en een perfect ontworpen website is pure noodzaak voor iedere vorm van marketing. Het ontwerpen en opbouwen van adembenemende designs is daarom een essentieel onderdeel van onze WordPress aanpak.

Onze in-house designer weet als geen ander hoe hij de huisstijl en marketing-strategie samenbrengt in een indrukwekkend design. Onze websites zijn gebouwd met SEO, gebruiksvriendelijkheid en uw marketingstrategie voorop, wij zorgen ervoor dat je website er niet alleen goed uitziet, maar ook optimaal presteert.

Neem contact met ons op!

Goed gevonden website. Maandelijks <60.000 bezoekers.

Goed gevonden responsive websites.

Zwatra Transport timmert ook online aan de weg.

Ware lead generator met maatwerk offertegenerator.

Development

Een goed presterende website is de motor achter ieder succesvol bedrijf. Sinds haar start is het internet bizar snel geëvolueerd, een online aanwezigheid is niet langer goed genoeg. Jouw bedrijf verdient een website die goed ontworpen, geoptimaliseerd en ontwikkeld is volgens de standaarden van nu. De structuur, het ontwerp en de ontwikkeling van jouw website moeten perfect op elkaar aansluiten. Alleen dan creëer je een soepele, aangename ervaring die van bezoekers klanten maakt.

Naast een adembenemende ervaring moeten websites ook naadloos aansluiten met jouw marketing en SEO strategie om goede rankings en een sterk conversiepercentage te realiseren. Wij bouwen snelle websites die perfect worden weergegeven op elk apparaat, met een design waar jouw bezoekers vrolijk van worden. Dat is hoe een website van bezoekers klanten maakt.

Neem contact met ons op!

Tweedehands kantoormeubelen bestellen met Woocommerce.

Multi-website ondergebracht in één CMS.

Goed gevonden responsive websites.

Online dezelfde uitstraling hebben als op het kinderdagverblijf

Support

De lancering hoeft geen eindpunt te zijn. Een goed presterende website verdient het om altijd online te staan en up-to-date gehouden te worden. Zoals gezegd gaan de ontwikkelingen op het internet razendsnel. Met onze WordPress support is je website altijd bijgewerkt. Zo is en blijft dit online marketingkanaal bezoekers aantrekken en klanten werven. Technisch beheer is niets meer dan het bijhouden van een WordPress website, zodat deze veilig blijft en jij een veilige omgeving kunt bieden voor bezoekers. Denk hierbij aan het updaten van WordPress plugins, hosting, technisch support, installeren van SSL certificaten en WordPress Updates uitvoeren. Zo simpel kan het zijn. Voor hosting werken wij samen met onze hostingpartner Byte. Een van de beste hostingpartijen van Nederland.

Neem contact met ons op!

Bushcraft cursussen boeken via WordPress

Leadgeneratie website met portfolio en business cases

100% CO2 neutraal aansluitend design

Legt niet meer het loodje door goed gevonden website.