WordPress
’s Werelds meest gebruikte CMS

Full service internetbureau IQ Leads helpt je bij het maken van een WordPress website, het kiezen van de juiste uitstraling en het bepalen van een doeltreffende strategie waarmee je jouw online marketingprestaties kunt verbeteren. Wij zijn jouw partner als het gaat om je online profilering.

Maatwerk opties

IQ Leads heeft voor veel bedrijven al een WordPress website mogen maken en kwamen wij in aanraking met speciale wensen en eisen. Bij ons is bijna alles mogelijk en geen vraag is ons te gek. Voor diverse klanten ontwikkelden wij in het verleden een verhuurmodule, offertemodule en een boekingsmodule. Kortom: voor een website die precies aansluit bij al jouw wensen en ambities moet je bij IQ Leads zijn.

Natuurlijk moet een WordPress website het visitekaartje zijn van jouw bedrijf en organisatie. Bij IQ Leads kun je daarom altijd een webdesign krijgen dat perfect aansluit bij jouw huisstijl.

Wordpress vs. custom CMS

WordPress is open source software en betekent dat je gemakkelijk plug-ins en uitbreidingen kan toevoegen aan de website. Hierdoor kan je uiteindelijk een uitgebreide website met veel functies samenstellen. Dit in tegenstelling tot een custom CMS. Hoewel deze vaak goedkoper zijn, zijn er vaak beperkingen. Als je daarnaast aanpassingen wilt doen aan je website bij een custom CMS moet je contact opnemen met de bouwer van de website. Doordat WordPress het meeste gebruikte platform is, kan je bijna bij elk webbureau terecht voor aanpassingen aan je WordPress website.

Een WordPress website voor de Poolse werkzoekende Over de Grens

Voordelen Wordpress

Full service internetbureau IQ Leads werkt niet voor niets met een van het meest gebruikte CMS ter wereld. Volgens de data van Builtwith.com is 23% van alle gebouwde websites op het internet met een CMS gemaakt in WordPress en neemt het aantal WordPress websites nog steeds in aantallen toe. Elke dag komen er zo’n 50.000 nieuwe WordPress websites bij en het platform kent vele voordelen. Wij hebben hiernaast een aantal voordelen op een rijtje gezet.

 

Alle voordelen op een rij

 • Van oorsprong een blog CMS: WordPress is oorspronkelijk bedoeld als blog CMS, met het idee dat iedereen een website kan beginnen en onderhouden.  Hierdoor is WordPress super gebruiksvriendelijk
 • Super populair: Door deze gebruiksvriendelijkheid is dit platform het meest gebruikte CMS ter wereld
 • Google proof: WordPress wordt zoveel gebruikt dat Google heeft besloten WordPress websites voorrang te geven, ideaal voor zoekmachine optimalisatie dus!

 

grafiek

renoparts

Google loves WordPress
altijd een passende oplossing

Met een WordPress website leg je de basis van zoekmachine optimalisatie en aan een goede online vindbaarheid in de zoekmachines. Niet voor niets dat veel goed rankende websites in WordPress zijn gebouwd. Doordat het op een gestructureerde manier is opgebouwd, is WordPress erg geliefd bij onder andere zoekmachine Google. De broncode van WordPress is schoon en compact geprogrammeerd en hierdoor is de website snel te indexeren door de zoekmachines.

 • Super snel geïndexeerd
 • Voorrang in Google
 • Mobiel vriendelijk
 • Totaal aangepast aan jouw huisstijl
All-in Laminaat Wordpress website met offertegenerator

Woocommerce
Maak van je WordPress een shop

Geld verdienen met je WordPress website? Laat IQ Leads je website uitbreiden met de WooCommerce plugin, wij zorgen dat deze plugin naadloos werkt, zodat jij direct kunt beginnen met verkopen.  Je WordPress omgeving laten uitbreiden met WooCommerce door IQ Leads biedt de volgende voordelen:

 • Tot in de puntjes geoptimaliseerd voor zoekmachines
 • Aangepast aan al jouw wensen
 • Responsive en geoptimaliseerd voor een minimale laadtijd
 • Bij oplevering zeer gebruiksvriendelijk

car-go