Gratis Google Ads Scan aanvragen
Benieuwd waar jij nu staat? Vraag gratis een Google Ads scan aan en één van onze Google Ads specialisten beoordeelt jouw account tot in de puntjes!

Optimaliseer Jouw Advertenties met Onze Gratis Google Ads Scan!

Wil je het maximale halen uit je online advertenties? Ontvang nu een gratis Google Ads Scan van onze experts! Ontdek onbenutte mogelijkheden, identificeer knelpunten en ontvang waardevolle aanbevelingen om je campagnes te versterken. Met onze gedetailleerde analyse verbeter je de zichtbaarheid, verhoog je de conversies en bespaar je op kosten.

Wat mag je verwachten

 • Analyse Google Ads account
 • Diepgaande analyse van de hele site (dus niet alleen de homepage)
 • Concrete actiepunten waar jij (zelf) gelijk mee aan de slag kunt
 • Een vervolg gesprek met een specialist om de scan te doorlopen
seo scan aanvragen
"Onze specialisten zijn dagelijks bezig met het analyseren van websites. Waarom zelf zwoegen als je bij IQ Leads een gratis SEO scan kunt aanvragen?"
Mike, SEO Specialist bij IQ Leads

Een Google Ads Scan biedt een grondige evaluatie van je Google Ads-campagnes, met als doel inzicht te verschaffen en verbeteringen voor te stellen. Hier zijn enkele punten die je kunt verwachten:

 1. Efficiëntieanalyse: Een gedetailleerde beoordeling van de efficiëntie van je huidige Google Ads-campagnes om sterke en zwakke punten te identificeren.
 2. Zoekwoordanalyse: Evaluatie van de relevantie en effectiviteit van de gebruikte zoekwoorden, met suggesties voor optimalisatie en nieuwe kansen.
 3. Advertentieprestaties: Beoordeling van de effectiviteit van je advertenties, inclusief klikfrequenties, conversies en advertentiepositie.
 4. Budgetoptimalisatie: Aanbevelingen voor het optimaliseren van je advertentiebudget, zodat je meer waarde haalt uit je marketinginvestering.
 5. Doelgroepanalyse: Inzicht in de doelgroep en suggesties voor het verfijnen van je targeting om relevantere leads aan te trekken.
 6. Concurrentieanalyse: Evaluatie van de concurrentielandschap om te begrijpen hoe jouw advertenties presteren ten opzichte van anderen in dezelfde branche.
 7. Landingspagina-evaluatie: Beoordeling van de relevantie en effectiviteit van de bestemmingspagina’s waarnaar je advertenties leiden.
 8. Rapport met Aanbevelingen: Een samenvatting van bevindingen en duidelijke aanbevelingen om de prestaties van je Google Ads-campagnes te verbeteren.

Kortom, een Google Ads Scan is een waardevolle tool om de effectiviteit van je advertentiestrategie te verbeteren en betere resultaten te behalen.

Gratis SEA Scan

Liever direct een specialist spreken?
Neem dan direct contact met ons op
Bel ons Mail ons