Adverteren op de grootste marktplaats van Nederland
Jouw producten extra pushen op Bol.com met Sponsored Products? Wij helpen jou met een doordachte strategie.
Vragen over Ads via Bol?

Adverteren op Bol.com

Jouw producten bovenaan in Bol.com

Bol.com is een van de grootste e-commerce-merken van Nederland. Met een groots assortiment en allerlei verschillende soorten producten is er voor iedereen wel wat te vinden in de webshop. Bol.com bereikt maandelijks maar liefst 9,5 miljoen unieke bezoekers uit Nederland en België. Via Bol.com is het bovendien mogelijk om advertenties aan de bezoekers te laten zien, een goede kans om jouw producten extra onder de aandacht te brengen! Wil jij ook:

  • Een extra groot publiek aanspreken?
  • Ads draaien die rendabel zijn?
  • Tijd besparen met advertenties optimaliseren?
adverteren op bol

Extra groot publiek

Je weet inmiddels dat Bol.com maandelijks miljoenen bezoekers naar de site trekt. Toch betekent dit niet altijd dat deze bezoekers ook jouw producten bekijken. Als jij wilt dat jouw producten getoond worden aan bezoekers die een gerelateerde zoekopdracht uitvoeren, is adverteren op bol.com een goede eerste stap.

Rendabele Ads

Adverteren op Bol.com is leuk zolang het rendabel is. Aangezien Bol.com weer met een ander systeem werkt dan bijvoorbeeld Google Ads, is het niet voor iedereen gesneden koek om de advertenties op Bol rendabel te laten draaien. Onze marketeers helpen je graag met het opzetten en optimaliseren van rendabele Bol Ads.

Tijd besparen

Heb je eenmaal een Sponsored Products-account opgezet en bepaald voor welke producten je Sponsored Products wilt inzetten? Dan is het tijd om de data te analyseren en te optimaliseren. Een tijdrovende klus, zeker als je niet goed weet aan welke knoppen je moet draaien. Wij nemen deze zorg graag voor je weg.

Ook adverteren op Bol.com?
Neem contact op met een van onze specialisten voor een gratis adviesgesprek
verkopen op bol.

Waarom adverteren op bol.com?

Er zijn enorm veel redenen waarom Bol.com interessant is voor jouw bedrijf. Wanneer het goed wordt gedaan, bereik je een grote en relevante doelgroep en dus veel potentiële kopers. Je kunt Bol.com het beste zien als een tweede verkoopkanaal dat geen extra marketingbudget vergt, maar wel de marketing uit jouw handen neemt. Je hoeft geen rekening te houden met extra vaste kosten van Bol.com en betaalt alleen een vaste percentage aan commissie. Verkoop je niet, betaal je niet. Doordat Bol jouw alle marketing uit handen neemt, kun jij je focussen op de groei van jouw bedrijf.

Onze werkwijze

Er zijn veel verschillende factoren die waarde toevoegen aan het succesvol verkopen op Bol. Zoals het bemachtigen van een koopblok, verzendtijden optimaliseren, aantal klantbezoeken naar je producten verhogen en uiteraard het optimaliseren van je conversiepercentage op Bol.com.

  • Wij verhogen aantal klantbezoeken naar producten voor meer verkoop;
  • Wij optimaliseren productinformatie op basis van zoektrends en zoekvolume;
  • Wij analyseren concurrenten en hun positionering;
  • Wij optimaliseren advertenties op basis van performance en resultaat.
adverteren op bol
"73% van de Nederlanders begint hun zoektocht op een marketplace zoals Bol.com"

Samen met IQ Leads domineren op Bol.com

Wil jij graag starten met adverteren op Bol.com? Door productinformatie en -content te optimaliseren op basis van zoekvolume en trends weten de specialisten van IQ Leads als geen ander jouw product bij de juiste doelgroep aan de man te brengen. Plan een vrijblijvend gesprek in met de specialisten van IQ Leads en haal meer omzet uit jouw bedrijf.

De specialisten van IQ Leads kunnen je ook ondersteunen met het verkopen op overige Marketplaces zoals Amazon.

op bol verkopen
Jouw producten op Bol.com?
Onze specialist Enver vertelt je graag alles over de mogelijkheden van Bol.com
Verkopen op Amazon Adverteren op Marktplaats