Koppel je website met ieder systeem
Wil jij altijd up-to-date productdata met bijgewerkte prijzen op alle plekken waar jij producten verkoopt? Dat kan met de juiste webshop koppeling.
Spreek onze developer

Webshop koppelingen

Altijd up-to-date data

Altijd up-to-date voorraad, de juiste prijzen en het meest complete productaanbod. Alleen dan heb je kans om online te verkopen. Een goede koppeling met jouw kassasysteem is daarom van levensbelang. Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat die fundering goed en stabiel is. Vanaf dat punt bouwen we samen aan een succesvol online avontuur. Wil jij ook:

  • Je site koppelen met je kassasysteem?
  • Je site koppelen met Exact?
  • Je site koppelen met marketplaces?
webshop koppelen

Kassakoppeling

De kassa is een van de meest belangrijke plekken van jouw onderneming. Je wilt dan ook dat dit altijd is bijgewerkt. Zonder een goede koppeling tussen de website en de kassa loop je het risico dat de data niet up-to-date is. Denk hierbij aan incomplete voorraadstanden. Die kunnen weer zorgen voor ontevreden klanten. Een koppeling tussen je webshop en kassasysteem is dus een vereiste.

Exactkoppeling

Hoe groter jouw winkel is, hoe meer tijd er zit in de boekhouding. Misschien heb je dit al lang en breed uitbesteed bij iemand anders, maar toch is het handig als er een koppeling is tussen jouw boekhoudsysteem en webshop. Dit scheelt een hele hoop tijd en je weet zeker dat alles netjes naar elkaar doorgeschoten wordt. Dit scheelt jou (en misschien je boekhouder) weer kostbare tijd!

Marketplace-koppeling

Wil je gaan uitbreiden? Dan is het een logische keuze om je producten op een marketplace aan te bieden. Het handmatig toevoegen van al je producten neemt enorm veel tijd in beslag, dus idealiter doe je dit met een werkende koppeling. Zo wordt ook de voorraad automatisch bijgewerkt als er iets in je winkel, webshop of marketplace wordt verkocht. Hierdoor is je data altijd up-to-date!

Koppeling nodig?
Laat je vraag achter voor onze specialisten en wij gaan graag voor je op zoek

Koppeling met kassasysteem

Kassasystemen zijn de ruggengraat van iedere webshop. Dit is voor veel webshops dé plek waar alle data centraal samenkomt. Als Lightspeed-partner, Lightspeed-bouwer en onlinemarketingbureau weten wij als geen ander hoe belangrijk een goede en solide koppeling is. Fouten in de koppeling kunnen zorgen voor enorm veel problemen, zoals niet up-to-date voorraden, incorrecte prijzen of dubbele producten.

Om ons marketingwerk voor jou goed uit te kunnen voeren, is een betrouwbare koppeling met een kassasysteem van groot belang. Eigenlijk ook best logisch, want het is zonde om marketing te doen voor een uitverkocht product. Onder het motto: Schoenmaker, blijf bij je leest.. maken wij deze koppelingen niet zelf. Hiervoor werken wij samen met koppelingpartners.

Koppeling met kassasysteem met partners

Zoals gezegd werken wij samen met partners om koppelingen te maken tussen webshops. Uiteraard hoeven wij niets te verdienen aan die partnerships. Op basis van de best passende partner zullen wij jou voorstellen aan de kassasysteemkoppelaar. Dit zal buiten onze werkzaamheden om gaan, maar door onze partnerships kunnen we sneller schakelen en kun jij vertrouwen op een goed werkende webshopkoppeling.

Koppelen met Exact

Naast de koppelingen tussen webshops en kassasystemen hebben we ook de kennis in huis om webshops te koppelen met Exact, het meest gebruikte boekhoudsysteem. De koppeling kunnen we precies inrichten zoals jij dat wilt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de webshop leidend is. Hierdoor wordt productinformatie vanuit de webshop terug naar Exact geschoten. Uiteraard kan ook Exact leidend gemaakt worden. Dit betekent dat Exact de data in de webshop overschrijdt. Naast deze standaard oplossingen bieden wij ook een Exactkoppeling op maat aan. Dat houdt in: voor elk veld, zoals prijs, producttitel of productbeschrijving kan op maat bepaald worden op welke manier deze gesynchroniseerd moet worden met Exact.

webshop koppeling
"Bespaar dagelijks tot 20% tijd met een werkende webshop koppeling voor up-to-date data"

Hoe IQ Leads webshops koppelt

De basis voor iedere webshopkoppeling is het in kaart brengen van jouw wensen. Hoewel we samenwerken met diverse partners, weten wij als geen ander hoe wij jouw wensen moet vertalen naar een integratiespecialist. Wij nemen hierbij dus de rol aan van mediator. Wanneer jouw wensen duidelijk zijn, zullen wij ervoor zorgen dat er vaart in het project gehouden wordt en dat de koppelpartner binnen budget blijft. Doordat wij jouw wensenlijst beheren en communiceren naar onze koppelingspartners, is de doorlooptijd van een koppeling vaak kleiner dan normaal. Is de koppeling klaar? Dan testen wij die samen met jou. Daarna zal IQ leads aanspreekpunt blijven voor alle vragen met betrekking tot de koppeling. Uiteraard doen wij niet geheimzinnig over de koppelingbouwer en mag jij als eigenaar van de koppeling ook direct contact opnemen met onze partners. Onze klanten willen echter vaak de communicatie via ons laten lopen. Daarom bieden we jou ook die optie.

Uiteraard kun je ook voor problemen met je huidige koppeling, vragen over een nieuwe koppeling of aanpassingen aan je huidige webshopkoppeling terecht bij IQ Leads.

iq leads koppeling
Jouw webshop koppelen?
Onze developer beantwoordt graag jouw vragen!
Wordpress website Lightspeed website Shopify website