Verkopen op de grootste marktplaats van Nederland
Hulp nodig met het aanbieden van jouw producten op de grootste webwinkel van de Benelux? Wij helpen je hier graag mee.
Sparren over bol.com?

Verkopen op bol.com

Profiteer van de bekendheid van Bol.com

Iedereen heeft wel eens wat gekocht op bol.com. Vaak is dat niet eens bij Bol.com zelf, maar bij een externe verkoper. Dat had jouw product ook kunnen zijn! Wij helpen je graag met het online zetten van jouw producten op bol.com. Wil jij ook:

  • Al je producten op Bol?
  • Een koppeling tussen Bol en je webshop?
  • Optimaliseren op Bol?
adverteren op bol

Alle producten op Bol

Je loopt mogelijk klanten mis als je niet je volledige aanbod op Bol.com aanbiedt. Steeds meer bedrijven – en dus jouw concurrenten – doen dat namelijk wel. Het is dan ook verstandig om al jouw producten door te zetten naar Bol.com. Hoe meer producten je hebt, hoe langer dit duurt. Gelukkig kunnen wij je hierbij ondersteunen. Met feedmanagement via IQ Leads zorgen wij er voor dat we alle producten snel en secuur doorzetten naar Bol.com.

Koppeling met bol.com

Bied jij je producten op meerdere plekken aan? Dan is de kans groot dat jouw voorraden niet altijd up-to-date zijn. Nu is dat bij enorm grote voorraadstanden geen probleem, maar een kleine voorraad moet natuurlijk altijd kloppen. Met een koppeling tussen jouw webshop en Bol.com voorkom jij dat je klanten teleur moet stellen omdat een product toevallig net via een ander kanaal is verkocht. Je voorraad wordt dan namelijk realtime bijgewerkt.

Optimaliseren op Bol.com

Met alleen producten op Bol.com zetten ga je niet zomaar ineens verkopen. Geen verrassing, want dat werkt ook niet zo met jouw eigen webshop of met Google. Je zult dus moeten optimaliseren. Denk hierbij aan de producttitels, maar ook zeker aan de omschrijving en de specificaties van elk product. Dit is bij een groot aanbod een tijdrovende klus, maar levert veel op. Onze marketeers weten als geen ander waar op geoptimaliseerd moet worden voor de beste resultaten.

Jouw producten verkopen op bol?
Onze specialisten helpen je graag met het pushen van je producten naar bol.com
verkopen op bol.

Waarom verkopen op Bol.com?

Er zijn enorm veel redenen waarom Bol.com interessant is voor jouw bedrijf. Wanneer het goed wordt gedaan, bereik je een grote en relevante doelgroep. Dat zijn dus veel potentiële kopers. Je kunt Bol.com ook zien als een tweede verkoopkanaal dat geen extra marketingbudget vergt en de marketing jou juist uit handen neemt. Je hoeft geen rekening te houden met extra vaste kosten van Bol.com en betaalt alleen een vast percentage aan commissie. Verkoop je niet, dan betaal je niet. Zó makkelijk en transparant kan het zijn. Ondertussen kan jij focussen op de groei van jouw bedrijf.

Onze werkwijze

Er zijn veel verschillende factoren die waarde toevoegen aan het succesvol verkopen op Bol. Een paar voorbeelden zijn het bemachtigen van een koopblok, de verzendtijden optimaliseren, het aantal klantbezoeken naar je producten verhogen en uiteraard het optimaliseren van je conversiepercentage op Bol.com.

  • Wij verhogen het aantal klantbezoeken naar je productpagina’s voor meer verkoop;
  • Wij optimaliseren productinformatie op basis van zoektrends en zoekvolume;
  • Wij analyseren concurrenten en hun positionering;
  • Wij optimaliseren advertenties op performance en resultaat.
adverteren op bol
"Bol.com is met 13 miljoen actieve klanten de grootste marketplace van Nederland"

Samen met IQ Leads domineren op Bol.com

Wil je verkopen op Bol.com, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Of ben je al actief als verkoper op Bol.com maar vallen de resultaten tegen? Door productinformatie en content te optimaliseren op basis van zoekvolume en trends weten de specialisten van IQ Leads als geen ander jouw product naar de juiste doelgroep te brengen. Plan een vrijblijvend gesprek in met de specialisten van IQ Leads en haal meer omzet uit jouw bedrijf.

Tip: de specialisten van IQ Leads kunnen je ook ondersteunen met het verkopen op overige Marketplaces zoals Amazon.

op bol verkopen
Jouw producten op Bol.com?
Onze specialist Enver vertelt je graag alles over de mogelijkheden van Bol.com
Verkopen op Amazon Adverteren op Marktplaats