Verkopen op de grootste online markten

Verkopen via Bol.com

Verkopen op Bol.com om meer dan 70 miljoen maandelijkse bezoekers te bereiken? Wie producten verkoopt op de Nederlandse en Belgische markt kan niet om Bol.com heen. Deze marketplace heeft een groot en breed assortiment en de hoeveelheid categorieën waarbinnen Bol.com producten verstrekt is constant in ontwikkeling. Bol.com biedt ook nog verschillende betaalde mogelijkheden om je producten onder de aandacht te brengen.Is het tijd om je verkopen en vooral je omzet op Bol te verhogen? Neem contact op met één van onze specialisten voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat wij kunnen doen voor jouw organisatie zodat jij meer kunt verkopen op Bol en je bedrijf echt kunt laten groeien.

Online adverteren

Haal meetbare conversies binnen en weet wat die conversies kosten.

Lees meer

Verkopen via marketplaces

Maximale zichtbaarheid op meerdere platformen.

Lees meer

Verkopen op Amazon

Internationaliseren door actief te zijn op de grootste ecommerce platform.

Lees meer

Adverteren via Marktplaats

Bereik een publiek met interesse in een specifieke productcategorie.

Lees meer

Display advertising

Segmenteer je doelgroep en bereik hun op externe websites door middel van aantrekkelijke visuele advertenties

Lees meer

Feed optimalisatie

Het optimaliseren van je feed is enorm belangrijk om zo het meeste uit dit instrument te halen. Benieuwd naar hoe jij je feed kunt optimaliseren?

Lees meer

Waarom verkopen op Bol.com

Er zijn enorm veel redenen waarom Bol.com interessant is voor jouw bedrijf. Wanneer het goed wordt gedaan bereik je een groot en relevant doelgroep. Dat zijn veel potentiële kopers dus. Je kunt Bol.com ook zien als een tweede verkoopkanaal dat geen extra marketingbudget vergt en zelf de marketing juist uit handen neemt. Je hoeft geen rekening te houden met extra vaste kosten van Bol.com en betaalt alleen een vaste percentage aan commissie. Verkoop je niet, betaal je niet. Zó makkelijk en transparant kan het zijn. Zo kan jij focussen op de groei van jouw bedrijf.

 

Adverteren Bing Ads

Onze werkwijze

Er zijn veel verschillende factoren die waarde toevoegen aan het succesvol verkopen op Bol. Een paar voorbeelden zijn het bemachtigen van een koopblok, verzendtijden optimaliseren, aantal klantbezoeken naar je producten verhogen en uiteraard het optimaliseren van je conversiepercentage op Bol.com.

  • Wij verhogen aantal klantbezoeken naar producten voor meer verkoop;
  • Wij optimaliseren productinformatie op basis van zoektrends en zoekvolume;
  • Wij analyseren concurrenten en de positionering van concurrenten;
  • Wij optimaliseren advertenties op performance en resultaat.

Samen met IQ Leads je markt domineren op Bol.com

Wil je verkopen op Bol.com maar zie je door de bomen het bos niet meer? Of ben je al actief als verkoper op Bol.com maar vallen de resultaten tegen? Door productinformatie en content te optimaliseren op basis van zoekvolume en trends weten de specialisten van IQ Leads als geen ander je product aan de juiste doelgroep te brengen. Plan een vrijblijvend gesprek in met de specialisten van IQ Leads en haal meer omzet uit jouw bedrijf.

De specialisten van IQ Leads kunnen je ook ondersteunen met het verkopen op overige Marketplaces zoals Amazon.