Supersnel beginnen met verkopen

Lightspeed webshop laten bouwen

Wil je supersnel beginnen met verkopen via je eigen webshop? Dan kies je voor een Lightspeed webshop. Wij bouwen je Lightspeed webshop van begin tot eind in één week en voor minder dan €3000,-. De Lightspeed webshop die wij opleveren is gevuld met jouw data en geheel in jouw huisstijl. Zo kun je direct starten met verkopen.

Development

Een goed werkende webshop of website met alle mogelijke marketingstools? We draaien ons hand er niet voor om.

Lees meer

Shopify webshop laten bouwen

Binnen één week een geoliede Shopify verkoopmachine live? Lees dan meer.

Lees meer

Jouw webshop laten koppelen

Een top presterende webshop kan niet zonder goede koppeling. Lees hier hoe wij dan doen.

Lees meer

Wordpress website laten bouwen

Converterende state of the art WordPress website laten bouwen? Lees hoe wij dit doen.

Lees meer

SEO audit

Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van alle fouten die ervoor zorgen dat je site de toppositie op Google nog niet heeft bereikt.

Lees meer

Solide datafeed management

Met één feed verkopen op meerdere marketplaces wereldwijd? Lees hier hoe wij dat aanpakken.

Lees meer

Een nieuwe Lightspeed webshop met ervaring

Supersnel beginnen met verkopen

In een week een Lightspeed webshop live zetten, inclusief betaalproviders, koppelingen en producten kunnen wij niet zonder een solide basis. Daarom maken wij altijd gebruik van de Lightspeed thema’s die al beschikbaar zijn. Deze thema’s zijn enorm goed doorontwikkeld op het gebied van conversiepercentage en aankoopwaarde en zijn daardoor snel en betrouwbaar. Daarnaast zijn de thema’s voor ons goed en gemakkelijk uit te breiden met extra functionaliteiten en aanpasbaar naar jouw huisstijl.

Jouw productdata gaat mee naar Lightspeed

Uiteraard zorgen we ervoor dat al jouw producten worden meegenomen in Lightspeed waardoor je over kunt stappen op Lightspeed zonder downtime. Wij zorgen voor de continuïteit van jouw online bedrijfsprocessen. Dit doen we met behulp van onze eigen Lightspeed migratie tool. Dit is een tool die we installeren in de backend van jouw oude webshop waarmee we een export krijgen die we direct kunnen importeren in Lightspeed.

Gemakkelijk koppelen met marketplaces

Het koppelen van Lightspeed aan marketplaces is gemakkelijk, snel en niet foutgevoelig. Je kunt kiezen voor de geïntegreerde feed tools of gebruik maken van de apps die beschikbaar zijn voor het platform. Zo heeft Lightspeed samenwerking met tal van feed managers zoals:

  • Channable
  • Effectconnect
  • Koongo
  • en nog veel meer

Doordat deze feed management systemen rechtstreeks gekoppeld zijn aan het platform is het aansluiten van marketplaces, zoals: Bol.com, Amazon en Beslist een fluitje van een cent.

Out-of-the-box koppeling met Google en Social media kanalen

Om ervoor te zorgen dat je blijft verkopen en misschien zelfs wel meer gaat verkopen, kunnen we bij de lancering direct gebruik maken van alle marketing koppelingen die Lightspeed te bieden heeft. Hierbij moet je denken aan een direct werkende koppeling met Facebook door middel van een Facebook pixel en een Facebook feed, die je direct kunt gebruiken voor een Facebook en Instagram shop. Of wat dacht je van een Google Shopping feed, waarmee we direct gebruik kunnen maken van Google Shopping. Uiteraard maximaliseren we de resultaten door ook Google Ads scripts op je webshop te plaatsen. Zo werkt ook retargeting adverteren direct na livegang.

“Altijd als er een Google update was zag ik mijn positie in Google zakken, sinds ik klant ben bij IQ Leads heb ik hier bij de laatste updates niets meer van gemerkt.”

123ledspots is nu alweer drie jaar klant en de positie van het zoekwoord ledspots in Google? Nummer één natuurlijk! Speciaal voor Lightspeed-webshops hebben wij diverse Lightspeed optimalisatie pakketten.

Alle voordelen van Lightspeed

Snel live gaan en doorpakken is natuurlijk niet de enige reden waarom wij zo van Lightspeed houden. Out-of-the-box zit Lightspeed Tjokvol met marketing tools die jou helpen om binnen mum van een marketingmachine neer te zetten. Ook jouw productassortiment aanbieden bij marketplaces en extra verkoopkanalen is met Lightspeed een fluitje van een cent.

Voordelen Lightspeed

  • Snel: Lightspeed is een SaaS oplossing wat betekent dat de volledige webshop wordt gehost op een server van Lightspeed. Hierdoor heb je geen downtime of last van servercapaciteit bij eigen servers. De Lightspeed servers zijn namelijk geconfigureerd voor de hosting van het Lightspeed platform. Lightspeed maakt standaard gebruik van een CDN. Dit zorgt ervoor dat images supersnel worden ingeladen en jij je minder druk hoeft te maken over de grote van afbeeldigen op je webshop.
  • SEO-proof: SEO zit in Lightspeed geïntegreerd. Zo kun je direct aan de slag met Meta-titels en beschrijvingen. Lightspeed helpt je met het correct invullen van de beschrijvingen door een uitgebreide preview-tool. Uiteraard helpt de CDN, de responsiveness en de uitstekende hosting enorm bij het ranken van jouw Lightspeed webshop.
  • Nederlandse support: een van de hoofdkantoren van Lightspeed is gevestigd in Amsterdam. Hier zit ook een eigen support afdeling waar je snel en in het Nederlands geholpen kan worden met alle problemen die je ondervindt.
  • Ondersteuning Nederlandse apps: veel apps van Lightspeed zijn door Nederlandse ontwikkelaars gemaakt. Heb je vragen over één van je geïnstalleerde apps? Dan is de kans groot dat je uitkomt bij een Nederlands sprekende support. Wel zo prettig wanneer je lastige vragen hebt over de implementatie of functionaliteiten van een app.

Supersnel live en supersnel verkopen?

Dan kies je voor een Lightspeed webshop van IQ Leads. Door de korte doorlooptijd en de out-of-the-box marketing mogelijkheden van Lightspeed heb je binnen mum van tijd een converterende webshop en meer online omzet. Geïnteresseerd in wat IQ Leads voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.