Relevante bezoekers vanuit Google
Wees vindbaar wanneer het er toe doet

Online marketing bureau IQ Leads zorgt voor meer bezoekers op je website door middel van onze uitgebreide en beproefde SEO aanpak. Wij zorgen ervoor dat je omhoog klimt met je website op de rankingsladder! Door het optimaliseren van jouw website voor de zoekmachines creëer je structureel en gericht bezoek naar je website vanuit de organische zoekresultaten van Google en Bing. Onze SEO specialisten zorgen ervoor dat jouw website gevonden wordt op de door jouw doelgroep gebruikte zoektermen. Met behulp van goed geoptimaliseerde webteksten converteer je deze bezoekers tot kwalitatieve online leads. Online leadgeneratie dus.

Web development & design

Strategie met als belangrijkste focus het begrijpen van jouw bedrijf en het maximaliseren van conversies en ROI. Een AdWords campagne is zo goed als de website of landingspagina die erachter zit. Dus conversie-optimalisatie is altijd part of the deal.

Lees meer

Zoekmachine (ppc) adverteren

Wij bouwen al bijna 10 jaar WordPress, Magento en Lightspeed websites met een team op elkaar ingespeelde developers die uit ervaring weten wat belangrijk is voor een goed presterende en vooral indrukwekkende website of webshop.

Lees meer

Technische SEO

Robots.txt? XML sitemap? Wij maken je website SEO-technisch helemaal in orde

Zonder een goede basis ben je nergens. Een goede site-structuur en hiërarchie zorgen ervoor dat Google jouw website makkelijk kan doorzoeken, begrijpen en indexeren. Kortom, een essentieel onderdeel om te kunnen ranken in Google.

Een e-commerce site heeft al snel honderden of zelfs duizenden pagina’s. Hoe wil je dat Google met jouw site omgaat? Hebben alle pagina’s evenveel waarde? Is er sprake van duplicate content? En wat doe je bij een wisselend productaanbod en dus een constante stroom aan nieuwe pagina’s?

Wij monitoren je website wekelijks in Google Search Console en Screaming Frog, zodat fouten zo snel mogelijk worden geïdentificeerd en opgelost. Een Google penalty ontvangen? Wij analyseren het probleem en komen altijd met een eenvoudige oplossing.

Neem contact met ons op!

Nieuwe collecties direct laten ranken met 301 redirects

Een soepele overgang van domein zonder verlies aan organisch verkeer

Bestand tegen Google updates

Van 2.000 crawlfouten naar nul

On-page SEO

Hoog in Google met een perfecte landingspagina

Google kijkt naar de kwaliteit van jouw pagina’s. Geef je antwoord op de vraag van de gebruiker? Bied je unieke content? Gebruik je de juiste zoekwoorden? Wij helpen met het schrijven van teksten die perfect aansluiten op de gebruikersvraag en voldoen aan alle best practices.

De kwaliteit van een pagina wordt onder andere bepaald door de title tag, meta description, headings, content en afbeeldingen. Wij zorgen ervoor dat alles goed is ingevuld, zodat jouw pagina’s ranken met een zoekresultaat waar gebruikers graag op klikken.

Heb je zelf geen tijd of kunde voor het schrijven van de juiste teksten? Geen probleem. De afgelopen jaren hebben wij een vertrouwd netwerk opgebouwd aan externe tekstschrijvers met ervaring in een breed scala aan branches. Opereer je internationaal? Dan schakelen wij een van onze bevriende vertalers in.

Neem contact met ons op!

Conversie geoptimaliseerde teksten in het Nederlands en Duits

Super rankende landingspagina's

Geoptimaliseerde SEO teksten door een expert

Op SEO gerichte categorieteksten geschreven door een outdoor enthousiast

Off-page SEO

Werken naar een hoge autoriteit en stabiele positie in Google

Linkbuilding. Iedereen heeft er een mening over. Wij zijn ervan overtuigd dat onze manier van werken zorgt voor een stabiele toename in autoriteit en stijging van zoekwoordenposities. We plaatsen links op relevante directories, schrijven artikelen voor ons blognetwerk en zorgen voor zoveel mogelijk bedrijfsvermeldingen.

Wij helpen bij het registreren van jouw bedrijf in Google My Business en vullen deze met de juiste gegevens. Zo is jouw bedrijf niet alleen vindbaar via de zoekmachine, maar ook via Google Maps. Voor de lokale speler is een GMB vermelding een short-cut naar de eerste pagina van Google.

Neem contact met ons op!

Een super domein autoriteit door continue relevante linkbuilding

Bliksemsnelle stijging in de zoekresultaten met behulp van artikel marketing

Stabiele ranking door jarenlange linkbuilding

Gevonden op alle relevante zoekwoorden

Rapportages

Iedere maand een transparant overzicht van de werkzaamheden en resultaten

Wij hebben vertrouwen in onze werkwijze en dit delen we graag met jou via een maandelijkse rapportage en een overzicht van de actuele zoekwoordenposities. Met het oog op transparantie houden we daarnaast een logboek bij met onze werkzaamheden, zodat je precies kunt zien waar we mee bezig zijn geweest.

Onze data halen we voor een groot deel uit Google Analytics en Google Search Console. Wanneer je klant wordt bij ons zorgen we dat alles goed staat ingesteld, zodat we betrouwbare data verzamelen. Heb je nog geen Analytics of Search Console? Dan maken we de accounts voor je aan en plaatsen de trackingcodes op je website.

Neem contact met ons op!

Iedere week een management review

Productieve samenwerking in een dynamisch logboek

Een social samenwerking via online chat service HipChat

Speciaal ingerichte Google Analytics weergaven voor Nederland, Engeland, Frankrijk en Spanje