123ledspots

123ledspots.nl is marktleider op het gebied van LED verlichting op internet. Zij staan bekend om hun ruime assortiment van betaalbare en kwalitatieve LED verlichting. Waar 123ledspots zich mee onderscheidt vergeleken met andere webshops is de uitstekende service. Dat 123Ledspots goede lampen levert met de allerbeste service, daar waren we van overtuigd toen 123Ledspots voor het eerst contact met ons opnam. De wens van 123Ledspots was beter gevonden worden. Ze merkte dat ze bij iedere Google update verder wegzakte in de zoekresultaten en dat moest verleden tijd worden. Stand vast op de eerste positie in Google was het doel en uiteindelijk schakelde 123Ledspots IQ Leads in om dat voor hen te realiseren.

Onderzoek

IQ Leads begon met het maken van een grondige analyse. In de analyse stonden een paar speerpunten centraal: waar liggen de kansen voor 123ledspots in de markt? Hoe zorgen we dat de website Google proof wordt? Hoe zorgen we dat de website nog beter gaat ranken? Uit de analyse bleek dat de ingezette SEO strategie niet duurzaam genoeg was. Het backlinkprofiel van 123ledspots zat vol spam achtige links en dit zorgde ervoor dat Google de website begon af te keuren. Door middel van een nieuwe backlink strategie die duurzaam was en meer gebaseerd op het verdienen van links begon de website al snel weer in de zoekresultaten te stijgen.

  • Duurzame linkbuilding door middel van het verdienen van links
  • Implementeren van een blog module en regelmatig bloggen
  • Teksten herschrijven met zoekwoorden die beter aansluiten bij de gebruikersintentie

Seo-optimalisaties

Na wat technische SEO aanpassingen en het toevoegen van een blog op de website zien we dat de zoekmachineoptimalisatie resultaat oplevert. Op de belangrijkste zoekwoorden van 123ledspots.nl staat de website nu op de eerste positie. We hebben ook specifieke productpagina’s geoptimaliseerd. Als iemand nu “LED spot GU 10” intypt op Google dan staat 123ledspots in de top resultaten. Het effect is een betere conversieratio op dit product. We hebben het backlinkprofiel nagelopen, de slechte links verwijderd en linkbuilding toegepast voor kwalitatieve links. De afgelopen algoritme updates hebben daardoor geen effect gehad op de positionering in de zoekresultaten dus kunnen we concluderen dat er nu een solide SEO basis is gelegd voor 123ledspot die resistent is tegen algoritme updates.

Wil jij ook mooie resultaten behalen?
Neem dan contact op met onze online marketing specialisten en ontdek de mogelijkheden.