SEO NO CURE NO PAY BOOSTER SERVICE

Bekijk hieronder onze Keyword Booster service, jouw SEO No Cure No Pay oplossing! Kies voor onze no nonsens aanpak en profiteer van onze jarenlange kennis. Laat ons jouw 5 belangrijkste zoekwoorden boosten en betaal alleen voor behaalde resultaten. Richt jij je met je bedrijf op de regio (bijvoorbeeld enkel in Alphen aan den Rijn)? Kies dan voor SEO no cure no pay LOKAAL. Ligt jouw focus op landelijke vindbaarheid met je website (zitten jouw klanten en doelgroep verspreid door heel Nederland)? Ga dan voor het SEO no cure no pay pakket NATIONAAL.

grafiek

De Spelregels

  1. Jij geeft ons vijf zoekwoorden op
  2. Wij bepalen bij aanvang van de werkzaamheden jouw posities in Google
  3. Elke 4 weken leggen wij de nieuwe posities vast
  4. Jij betaalt aan het eind van de maand alleen per gestegen zoekwoord
  5. Het contract is per maand opzegbaar
  6. GEEN stijging = GEEN kosten

 

5

Vijf zoekwoorden

Jij geeft via bovenstaand formulier de vijf zoekwoorden aan ons door waarop jij beter wilt ranken in de Google zoekmachine. Wij leggen vast wat de posities van deze zoekwoorden zijn en gebruiken dit als startpunt voor onze werkzaamheden.

Website SEO pakketten - SEOlogo

Per maand boosten

Wij gaan onze SEO kennis, expertise en een vleugje magie inzetten om jouw zoekwoorden te boosten en daarmee beter te laten ranken. Elke vier weken maken wij de ‘rekening’ op en leggen wij vast welke zoekwoorden wel of niet gestegen zijn.

Website SEO pakketten - Eurlogo

No cure no pay

Jij betaalt alleen voor behaalde resultaten. Geen succes? Dan betaal je niets! Zo simpel is SEO No Cure No Pay. Je zit niet aan een langdurig contract vast. Wil je onze Keyword Booster service niet meer gebruiken? Prima. Het contract is per maand opzegbaar.

Risicoloos stijgen in Google?

Het kan met onze SEO no-cure-no-pay Keyword Booster Service!

Wil jij alleen betalen voor behaalde successen? Wil jij niet vastzitten aan langlopende contracten met kleine lettertjes? Wil jij wel stijgen in Google met jouw belangrijkste zoekwoorden en alleen daarvoor betalen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou: de Keyword Booster Service van IQ Leads. Onze SEO No Cure No Pay oplossing waarbij je alleen met ons afrekent voor die zoekwoorden die wij daadwerkelijk voor jou hebben laten stijgen. Geen onnodige poespas, langdurige contracten, verborgen kosten of wat dan ook. Je betaalt alleen voor behaald succes en het contract is per maand opzegbaar.

Adwords pakketten - Keyword booster
Test_8.2

SEO No Cure No Pay in de praktijk

Jij geeft ons 5 zoekwoorden op waarop jij beter wilt ranken in Google. Wij stellen vast op welke positie jij hiermee op dat moment staat en gaan voor je aan de slag om deze zoekwoorden te optimaliseren. Elke vier weken kijken wij wat de nieuwe zoekwoordposities zijn en betaal jij alleen voor de zoekwoorden die daadwerkelijk in deze periode gestegen zijn. Hebben wij geen succes voor je behaald? Dan betaal je helemaal niets. Zo simpel is het.

Op #1 in Google met de zoekwoorden 'Nunchaku' & 'Nunchaku kopen'

IQ Leads zorgde met een gerichte SEO en linkbuilding strategie ervoor dat Nunchakoshop.com in korte tijd met de belangrijkste zoekwoorden op #1 kwam in de zoekresultaten. Dit zorgde voor 37% meer organisch verkeer en 45% meer omzet!