Meer omzet dankzij Miinto

Adverteren op Miinto

Ben jij een zelfstandige retailer die kleding verkoopt en wil jij beter worden gevonden in de jungle van online retailers zonder een dure investering te doen, sluit je dan aan bij mode platform Miinto.

Adverteren op marketplaces

Actief verkopen op diverse marktplaatsen.

Lees meer

Adverteren op Bol.com

Adverteren op een van het grootste e-commerce platform van Nederland en België.

Lees meer

Adverteren op Amazon

Met jouw producten zichtbaar zijn op Amazon zal je merk een boost geven.

Lees meer

Wat is Miinto

Miinto is een groot mode platform van onafhankelijke modewinkels. Inmiddels zijn er 900+ mode winkels en retailers aan verbonden. Miinto geeft de kleinere lokale retailers de kans om samen groot te worden op één fashion platform. Momenteel staan er meer dan 3000 merken op met ruim 180.000 producten. Dankzij de diversiteit van elke retailer is het assortiment van de producten zo breed dat Miinto inmiddels een van Europa’s grootste mode portalen is. Hierdoor biedt Miinto haar online consumenten een ruim en uniek aanbod. Doordat het aanbod zo breed is, wordt het concurreren met de grotere spelers op de online markt voor iedere zelfstandige retailer een mogelijkheid.

Inmiddels verkoopt Miinto in acht europese landen: Nederland, België, Denemarken, Polen, Zwitserland, Italië, Noorwegen en Zweden.

Hoe werkt Miinto

Miinto is een full service online fashion platform, dat wil zeggen dat zij de volledige handelingen op zich nemen en jij dus een minimale investering in tijd en geld kwijt bent. Miinto gebruikt hun expertise op het gebied van marketing en e-commerce om jouw producten aan te bieden.

Je koppelt jouw systeem aan dat van Miinto en krijgt zo inzicht in de prestaties van jouw producten. Als er een order binnenkomt via Miinto hoef jij er alleen voor te zorgen dat het product ingepakt klaar staat voor de bezorgdienst. Over deze order betaal jij een commissie aan Miinto, deze commissie gaat voor een groot deel terug in het marketingbudget van Miinto. Dit vergroot namelijk de kans op een herhaal aankoop bij de winkels op het platform.

Voordelen Miinto

Als zelfstandige retailer heb jij de volgende voordelen als jij je aansluit bij Miinto:

  • Er is een minimale investering nodig in tijd en geld vergeleken met een eigen webshop;
  • Jij kan je focussen op de dagelijkse gang van zaken in jouw eigen bedrijf;
  • Het stuk online ondernemen neemt Miinto voor haar rekening;
  • Door Miinto ben jij als winkel 24/7 open;
  • Miinto regelt alles: logistiek, fotografie, marketing en klantenservice;
  • Dankzij Miinto kan jij concurreren met de grootste spelers op de online fashion markt.

Via IQ Leads verkopen op Miinto

Als klant van IQ Leads helpen wij jou met het opzetten van een koppeling naar Miinto en verzorgen wij het contact met het platform. Zo hou jij veel tijd over voor de dagelijkse werkzaamheden. Wil jij aan de slag met het adverteren op marketplaces of heb je nog vragen neem dan contact op met één van onze specialisten.