Full Service Magento Oplossingen
Haal meer resultaat uit je Magento Webshop

Magento is een open source e-commerce oplossing. Dat betekent dat Magento een systeem is om een webshop te beheren. Magento is gebaseerd op een bepaalde basisfunctionaliteit (de zogenaamde Magento-core), die je kunt uitbreiden met verschillende koppelingen en extensies. Zo kan je Magento bijvoorbeeld koppelen met een boekhoudsysteem, een kassasysteem of een CRM-systeem. Daarnaast is Magento te koppelen met betaalproviders als Omnikassa, Mollie of Sisow en kan Magento worden gekoppeld met verzendproviders als PostNL en UPS.

Zoekmachine optimalisatie

Onze strategie heeft een sterke focus op technische SEO en linkbuilding. Kwalitatieve content is natuurlijk ook van groot belang. Hiervoor werken wij graag samen met de klant of schakelen wij tekstschrijvers in met kennis van het betreffende vakgebied.

Lees meer

Zoekmachine (PPC) adverteren

Strategie met als belangrijkste focus het begrijpen van jouw bedrijf en het maximaliseren van conversies en ROI. Een AdWords campagne is zo goed als de website of landingspagina die erachter zit. Dus conversie-optimalisatie is altijd part of the deal.

Lees meer

Magento e-commerce

De Magento core voorziet in ontzettend veel functionaliteiten die je kunt implementeren binnen de webshop. Denk hierbij aan uitgebreide filtermogelijkheden (de zogenaamde layered navigation), sorteren of zoeken op basis van producteigenschappen, maar ook een wensenlijst en een uitgebreide product-vergelijking. Hierdoor is Magento bijzonder geschikt om een breed scala aan producten toe te voegen, zonder dat de bezoekers het overzicht verliezen.

Magento is ook uitstekend geschikt om meerdere websites vanuit één omgeving te beheren. Bedien je bijvoorbeeld verschillende segmenten die allemaal een eigen menu-structuur, huisstijl of wellicht zelfs compleet webdesign verwachten dan biedt Magento je ontzettend veel mogelijkheden. Ook voor meertaligheid met andere producten per taal is Magento ideaal. Je beheert dan alle producten en bestellingen vanuit één database, zonder dat de bezoekers daar iets van merken. Een unieke url per webshop wordt daarbij standaard ondersteund.

Neem contact met ons op!

Volledige update van twee stores met acht storefronts

Webshop met twee stores met een eigen look & feel

Volledige Survival & Bushcraft webshop

WordPress front-end met een Magento-database en shop-omgeving.

Magento webdesign

Magento wordt voorzien van een standaard thema, maar het is uiteraard mogelijk om je webshop te voorzien van een uniek webdesign. Zo kunnen de homepage, maar ook de categorie-pagina, de product-detailpagina, de check-out of de account-pagina’s volledig worden voorzien van een uniek en onderscheidend webdesign. Daarbij kan elke pagina worden uitgebreid met maatwerk-functionaliteiten.

Magento biedt een heel toffe functionaliteit om per categorie of per producttype een ander design te gebruiken. Zo kan je bijvoorbeeld je sales-categorie een uniek uiterlijk geven of kun je ervoor kiezen om tijdens een specifieke actie de website een aangepast design geven.

Magento is verder vrij slim. Daarom zitten onderdelen als gerelateerde producten, upsale producten of cross-sale producten al standaard in het design opgenomen. Zo kan je ervoor zorgen dat je website maximaal converteert.

Neem contact met ons op!

Redesign van een bestaande webhop met drie storefronts

De volledige webshop voor de oldtimerfan

De webshop voor high-end merken als Dolce & Gabbana en Balenciaga

Belevingswebsite inclusief barcode-generator

Is Magento iets voor mij?

Magento is een fantastisch systeem. Omdat het een open source systeem met een enorme community is, is het mogelijk om Magento volledig aan te passen aan jouw wensen en voorkeuren. Denk hierbij aan uitgebreide filtermogelijkheden, een volledig aangepaste check-outpagina of een integratie met e-mailmarketing software als Copernica of MailChimp.

Magento heeft echter ook een keerzijde. Magento is namelijk een zwaar en uitgebreid product. Doordat letterlijk alles aan te passen is binnen Magento, is de bouw van een Magento webshop een stuk tijdrovender dan het gebruik van een SaaS-oplossing als LightSpeed. Daarnaast zijn de maandelijkse kosten voor een Magento webshop een stuk hoger omdat je te maken hebt met diverse updates en security-patches.

Wil je écht een geavanceerde webshop met unieke functies, dan raden we Magento zeker aan. Twijfel je nog of Magento of een andere oplossing het meest geschikt is? Kom dan eens bij ons langs, en wij vertellen je alle voor- en nadelen van verschillende oplossingen.

Neem contact met ons op!

Koppeling met StoreInfo en Google Adwords

Koppeling met Mamut boekhoudsysteem

Online verkoopkanaal voor wellness-acties en tegoedbonnen

Koppeling met het Sugar CRM