Full Service Magento Oplossingen
Haal meer resultaat uit je Magento Webshop

Is jouw webshop toe aan vernieuwing? Mis je functionaliteiten in je huidige webshop, loop je omzetkansen mis, of wil je met een blanco canvas een compleet nieuwe Magento webshop laten maken? Wat de reden ook is, als Magento specialist helpen wij jou graag met een passende oplossing.

Voordelen Magento

Magento is het meest gebruikte open source e-commerce platform ter wereld en dat is niet zonder reden. Magento biedt de schaalbaarheid en flexibiliteit die nodig is om een webshop te laten groeien en processen te automatiseren.

Magento biedt standaard al uitgebreide e-commerce functionaliteiten en wordt continu doorontwikkeld. Dankzij de grote actieve community achter het open source platform zijn er een grote hoeveelheid uitstekende extensies beschikbaar voor het toevoegen van functionaliteiten.

Magento is open Source

Magento is één van de meest gebruiksvriendelijke e-commerce oplossingen. Eén van de redenen dat Magento zo populair is, komt doordat het een open source platform is. Hierdoor ben je verzekerd van een grote actieve community voor feedback en zijn er duizenden plugins te downloaden.

Met Magento kun je daarnaast vanuit één backend meerdere online winkels beheren. Dat is wel zo makkelijk.

Van Kooten Tuin en Buitenleven Redesign en diverse Magento updates

Magento development
Met focus op conversie

Wij bouwen volledig responsive Magento webshops op maat volgens de laatste richtlijnen en e-commerce inzichten. Hierbij leggen wij de focus op conversie, gebruiksvriendelijkheid, design en zoekmachine optimalisatie. Dankzij onze ervaren Magento developers en applicatiepartners kunnen wij praktisch alle maatwerk functionaliteiten en koppelingen voor jouw webshop realiseren.

Magento optimalisatie
Jouw webshop vindbaar

Magento is niet standaard het snelste of meest zoekmachinevriendelijke e-commerce platform. Ook Magento heeft af en toe wat tuning nodig voor maximale prestaties. Onze e-commerce experts helpen de performance van jouw Magento webshop te verbeteren, zodat deze een goede gebruikservaring biedt voor jou en jouw klanten en voldoet aan de laatste richtlijnen van Google.

jhpfashion

Magento koppelingen

Als Magento webshop eigenaar heb je speciale wensen die de shop moet bevatten, zoals een voorraadsysteem of een logistieke afhandeling. Dit is vaak te realiseren met diverse Magento koppelingen. IQ Leads heeft voor diverse projecten en klanten succesvol koppelingen mogen installeren. Wij kunnen onder andere de volgende koppelingen verzorgen om zo je bedrijfsprocessen te automatiseren en jouw dagelijkse taken te verlichten:

 • Fullfilment partijen en leveranciers
 • Vervoerders
 • Payment providers
 • Boekhoudpakketten
 • CRM systemen
 • Email marketing
 • Shopping feeds & affiliates

Magento versie

Is jouw Magento webshop veilig? Zorg jij er voor dat je Magento webshop regelmatig geüpdatet wordt? Doe je dat niet, dan loop je de kans dat deze binnenkort niet meer ondersteund wordt. Er zijn diverse versies van Magento op de markt, maar niet elke versie is veilig. Als je versie 1.7 of lager hebt, wordt deze niet meer ondersteund en geüpdatet. De ondersteuning voor Magento 1.8 stopt het tweede kwartaal van 2017. Magento 1.9 blijft voorlopig nog wel ondersteund en sinds eind november 2015 is Magento 2.0 gelanceerd die voorlopig nog geüpdatet blijft worden. Zorg er in ieder geval voor dat jouw Magento webshop veilig is en dat je klantgegevens niet zomaar op straat komen te liggen.

Maatwerk opties

Niets is te gek voor de programmeurs van IQ Leads en vrijwel alles is mogelijk. Wij hebben al voor verschillende bedrijven maatwerk mogen leveren en als een klant met een speciale wens kwam, hebben wij dit altijd kunnen realiseren. Enkele maatwerk opties die wij in de loop der jaren hebben mogen realiseren zijn:

 • Samenwerking van verschillende paymentproviders
 • Dynamische barcode generator
 • WordPressblog in Magento-omgeving
grafiek

Magento vs andere cms-en

Als je kiest voor Magento ten opzichte van een ander platform, moet je bij jezelf de volgende vragen stellen. Hoeveel producten ga ik verkopen? Welke koppelingen heb ik nodig? Welke hosting heb ik nodig? Vergeleken met andere CMS-en vind je in Magento de volgende voordelen:

 • Ongelimiteerd aantal producten
 • Diverse koppelingen mogelijk
 • Gespecialiseerde hosting mogelijk

Van kooten - blokhutvillage

Next Issue Magento website met koppelingen

Magento hosting

Aan basis van goede performance ligt betrouwbare en snelle hosting. Als ervaren Magento-bouwer bieden wij vanzelfsprekend ook high-availability Magento hosting op maat voor jouw webshop.

Onze servers zijn geoptimaliseerd voor Magento en volledig berekend op de capaciteit die jouw webshop nodig heeft, plus extra! Zo bieden we standaard een PageSpeed module aan die ervoor zorgt dat de snelheid van jouw website optimaal is. Zo loop je geen omzet mis door downtime of een trage webshop, precies op het moment dat jij een actie hebt gelanceerd.

Daarnaast maken we regelmatig een back-up van jouw omgeving en kunnen we zorgen voor een test-omgeving van jouw Magento-webshop. Een veilig idee!

next-issue